Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.8k
  • Views 319.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ја сам не бих био толико лицимеран као неки људи овде. До јуче им је Кан био бог и батина, реченице су се кретале од - "Какав јединствен вокал, то нико други нема, Камелот не би био исти бенд без њега

• Night Prowler
    Night Prowler

Gamma Ray je keva i za Kamelot i HammerFall i sve sto si naveo osim Gardijana s kojima su otprilike u istom rangu.

• Alison_Hell
    Alison_Hell

necu smrdljivog Fabija

comment_1912358
Ojj Друзјаа! само да вам јавим, СТИГЛА МИ ЈЕ НАГРАДА ОД КАМЕЛОТА :muzicar: за најбољи видео на конкурсу "Love you to death" има разних џиџабиџа... посмотрите СЛИКА

Jel' to i dvogled bio u kompletu? To kad odes na koncert da mozes da uzivas iz daljine? :)

comment_1913319
Ma, boze sachuvaj. Nisam ni sumnjala... :)

Da, jako smesno.

Uostalom, bas me i briga.

Sad mi se podsmevajte na svakoj temi zbog toga sto volim HF i njihov novi album (ili zbog neceg treceg u vezi sa njima).

Vau. To je jako smesno.

No, nebitna stvar uopste. A i ovo je Kamelot tema, tako da necemo pricati o HF-u vise.

Glenovu. Sadašnjeg bassiste, onaj mali plavi debeli. xD

Pa obojica su nekako tog opisa. :)

comment_1913409

:offtopic:

E super, no hard feelings devojke, ali ajde sad više nemojte o tome ovde, ako vam se diskutuje o HF-u, ima lepo tema, pa to premestite tamo, a ako bi da se svađate ili šta već, to može i preko pm-a.

P.S.

OVO MI JE 666. POST! :twisted::red::rockdevil:

Edited by Zoll

comment_1913621

Očekujem da se nakratko prekinuta tradicija nastavi već sledeće godine. :) Koliko vidim, već su najavili početak evropske turneje za mart 2010. u Tilburgu, dakle to je to, samo još da se oglase iz Terra Nostre sa detaljima ili bar potvrdom da će sigurno biti koncerta u aprilu 2010. ;)

comment_1913722
Očekujem da se nakratko prekinuta tradicija nastavi već sledeće godine. :) Koliko vidim, već su najavili početak evropske turneje za mart 2010. u Tilburgu, dakle to je to, samo još da se oglase iz Terra Nostre sa detaljima ili bar potvrdom da će sigurno biti koncerta u aprilu 2010. ;)

Da i ja ocekujem sledeceg aprila sa novim albumom da dodju.

comment_1913844
Ma ko se svadja, ja se samo zajebavam. :) To shto neki to shvataju ozbiljno, njihova stvar... :razz:

Pa ti neki nisu bili sigurni da l' je sve to zezanje ili ne, al' dobro, sad su shvatili. :bigblue:

A pa dobro, eto, jedan april prolazi bez njih, sledeceg ih ocekujemo. :bigblue:

comment_1914670

Brzo ti prešlo u naviku :P

Ja sam ih video oba puta i oba puta je bilo sjajno zaista, ali, iskreno, možda je i bolje što nisu i ovog aprila došli jer nisu ništa novo izdali i praktično bismo imali reprizu ili prvog ili drugog certa, tako da... doćiće oni opet, ne brinite ništa, samo nas puštaju da se još malo uželimo ;)!

comment_1914898

U pravu je zoll, verovatno mi dobili samo reprizu prethodna dva, tako da bolje da dodju sa novim materijalom. Meni licno drugi bolji od prvog kao celokupni dozivljaj (zbog firewinda), ali ako gledam samo nastup kamelota onda prvi. :)