February 18, 200817 yr comment_1596410 Pa jbg ali ima divne pesme. Iako sam ogroman protivnik narkotika ko zna da li bi uopste bilo tih pesama i tekstova da nije uzimo to. Pa i Ruzica si bila od Bijelog Dugmeta je Bregovi napisao dok je bio pod kokainom. To je javno izjavio.
February 19, 200817 yr comment_1597073 Специјално ме погађала последња строфа... А у сваком моменту може да ме уништи Синанова Певај ми о њој... "Певај ми о њој, пријатељу јер ти знаш да ме боли Није хтела у животу бар у песми нек ме воли Чему да се надам више кад и срце наду губи зато певај, пријатељу бар у песми нек ме љуби Певај ми о њој, пријатељу стари Нек зајеца жица, нек задрхти срце Док испијам чаше, певај ми о њој само ти ме схваташ, пријатељу мој Знам да сад не вреди више истину од срца крити али ће у песми друже она вечно моја бити Певај ми о њој, пријатељу стари Нек зајеца жица, нек задрхти срце Док испијам чаше, певај ми о њој само ти ме схваташ, пријатељу мој" Не пијем више... aj, zdravlje boze na leto cemo opet da organizujemo nas mali festval mladih i neafirmisanih pevaca narodne muzike. al ovaj put ce naucimo jos neke pesme i ce se uroljamo ljudski
February 19, 200817 yr Author comment_1597281 aj, zdravlje boze na leto cemo opet da organizujemo nas mali festval mladih i neafirmisanih pevaca narodne muzike. al ovaj put ce naucimo jos neke pesme i ce se uroljamo ljudski Песме су плод животног искуства... А око пијење, не знам да л ће главни пијач па да пине ко ономад? А ја не пијем, ваљда, више, а "Зоки" бије битке за државу сад... Здравље Боже, ће буде... И ће имамо и музичку подлогу, надам се... Edited February 20, 200817 yr by Álvaro Recoba
February 20, 200817 yr comment_1597342 Ajoj onaj ''testament'' Ubij, zakolji, da šiptar ( Jelena Kurleuša ) - ne postoji!
February 20, 200817 yr comment_1597357 Pa zajebite Jelenu zasto da trosimo reci... Evo par nekih pesama koje me pogadjaju u proteklo vreme... Medeni mesec - Bosim nogama bih vatru gazio medeni mesec - Ljubi me i nista ne pitaj Jasar Ahmedovski - Ne bilo mi sto mi majka misli (obozavam ovu pesmu) Marko Bulat - eno dole u kafani Gordana Stojicevic - Zagrli me i oprost Ljuba Alicic - Dva dobra druga Gordana lazarevic - Vidovdan (inace mislim da je ova pesma jedna od najlepsih Srpskih pesama) i naravno DRUZE TITO MI TI SE KUNEMO BY ZDRAVKO COLIC!
February 20, 200817 yr comment_1597361 Па да, ја бих на њу радије трошио бојеву муницију. Све песме које си навео су прекрасне, па и Чолићева - шта фали, таква су времена била и то се мора поштовати. А мени лично која прија у последње време је она Јашарова ''Која жена прокле мене''
February 20, 200817 yr comment_1597363 Ima Jasar dobre ispicuturske pesme jednoj zeni sa secanje dugo je standard...Moj bagreme beli, Vencajte me sa njenom lepotom...
February 24, 200817 yr comment_1602087 Gordana lazarevic - Vidovdan (inace mislim da je ova pesma jedna od najlepsih Srpskih pesama) У петак, у моменту кад сам пролазио поред пицерије Буцко у Београдској док сам се са колоном спуштао ка Славији, неколико момака из једног стана је ставило звучник на прозор и пустили су ту песму. Језив осећај...
February 25, 200817 yr comment_1603032 pozzzzzz svima zivo me interesuje ko peva ovu pesmu i kako se ona zove pa ako neko zna molim za pomoc!!! tekst refrena ove pesme ide ovako: Izvini,izvini, imam problema hajde nesto uradi ako zelis da me ljubis dodji pa me ukradi eto to bi bilo to , pa ako neko zna neka napise hvala unapred pozzzzzz
February 25, 200817 yr comment_1603033 @Povratak Kuruza - Mogu misliti. Ima jedna strasna cinjenica. Ta zena koja peva tu pesmu, Gordana Lazarevic, prodala se kao niko. Uostalom kao i svi. Sve je to OK ali ovo kad sam video stvarno... Ne znam sta da kazem. http://youtube.com/watch?v=urHcWOsDr1E Edited February 25, 200817 yr by enclave
February 25, 200817 yr comment_1603053 pozzzzzz svima zivo me interesuje ko peva ovu pesmu i kako se ona zove pa ako neko zna molim za pomoc!!! tekst refrena ove pesme ide ovako: Izvini,izvini, imam problema hajde nesto uradi ako zelis da me ljubis dodji pa me ukradi eto to bi bilo to , pa ako neko zna neka napise hvala unapred pozzzzzz
February 26, 200817 yr comment_1604221 @Povratak Kuruza - Mogu misliti. Ima jedna strasna cinjenica. Ta zena koja peva tu pesmu, Gordana Lazarevic, prodala se kao niko. Uostalom kao i svi. Sve je to OK ali ovo kad sam video stvarno... Ne znam sta da kazem. http://youtube.com/watch?v=urHcWOsDr1E У дому немам јаку везу, па не могу да гледам клипове са YT, а кући идем тек у петак. Препричај!
February 26, 200817 yr comment_1604620 У дому немам јаку везу, па не могу да гледам клипове са YT, а кући идем тек у петак. Препричај! Skupili se nekoliko njih Grandovaca i pevaju pesmu o autorskim pravima. Pesma se zove "pesma sto se lako pamti" samo kad bi video koliko je jadno....
February 27, 200817 yr comment_1605146 Dobar dan dobri ljudi, pomaze Bog Ja sam nov na ovom forumu, vidim da ima dosta provala...sad sam se prekinuo jednoj temi ali, ovaj, necu sad da je reklamiram i tako. ontopic: Kladim se da niste culi najnoviji hit sissate Tine Ivanovic zove se Diskoteke-apoteke Diskoteke tebi su apoteke, udarna doza treba ti inace nebi ti. Diskoteke i lepo zensko mlado, u ritmu dobrog provoda patis vrlo rado... U mom selu se ovo slusha, ne znam kod vas
February 27, 200817 yr comment_1605164 Ја ово још нисам чуо, али ћу вероватно упознати ново градиво кад одем кући за викенд. Нисам био три недеље у сељотеци, јебем ти студенЦки живот.
March 7, 200817 yr comment_1613710 СтуденЦки живот је леп - брига нас за празан џеп! http://www.youtube.com/watch?v=IfQGVrA_fFE Е овај спот ме је тако еротски узбуђивао кад сам био мали, ти силни ланци ух ... а и песма је супер! Edited March 7, 200817 yr by Неша Сатријани Мастејн Ух!
March 7, 200817 yr comment_1613714 Spot je u to vreme bio carski. Iako ja tad nisam bio ni rodjen. Madona ne moze da prismrdi lepoj Breni po popularnosti koju je ona imala u Jugi. Ali za mene nije ona nista specijalno. Ja sam ovu pesmu voleo a i spot mi je do jaja bio. http://www.youtube.com/watch?v=eys7YrZ0lPM...feature=related
March 8, 200817 yr comment_1614395 A јесам те, јесам, јесам волио И нисам те, нисам још преболио И опет бих, опет теби дао све Само да си крај мене!!!
March 8, 200817 yr comment_1614446 Glavobolja od vina, a nigde aspirina sinoc bila sam sa tobom pijana... Pre neki dan u kafani, i pichi ova pesma, prvi put je chuh, odma' se setih kolege^ kafana zakon.
March 25, 200817 yr comment_1629018 Iako je nisam neki fan ovu pesmu bas dosta slusam u poslednje vreme.. http://youtube.com/watch?v=hiYwkdLYdfg