Jump to content

Kućni ljubimci & životinjsko carstvo


Wise Owl

Recommended Posts

Meni je najlepsi kad je skroz beo, samo sa sivom straftom po ledjima :D Podrazumeva se bez crvenih ociju, ne volim albino. Kul mi je sto se ne plase, uzmem ga i pustim da mi trci po rukama, preko grudi na drugu ruku i sl :D Dok mi morski prasici imaju 1-2.5kg, ogromni su i samo znaju da se upishke i pobegnu :D Vise ih poshtujem al kad bih opet uzimala to bi bio ruski hrcak jer ne volim kad zivotinja ima strah od vlasnika.

 

Ako bih parila prasice jel ima zainteresovanih za bebe? Dosadno mi, hocu opet to da gledam :D porodjaj, ne sex :P Bice ih 2-4 verovatno pa mogu nekome i vise njih da dam, samo da su istog pola. U stvari najvise bih volela da neko uzme ovog muzjaka i zenku koje imam i zeza se s njima jer bih najradije da nemam vise tu obavezu. Tuzno mi je sto su stalno u kavezu i ne igra se niko s njima.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja ovog jednog psa ne umem da ukrotim.

Jutros mi se popiškio i pokakio u sred sobe, srećom, lako sam očistio.

Jebem li mu sunce, svaki dan mu obećavam da ću da ga prebijem i nemam srca. Dobije doduše malko, ali nikad ga ne zaboli... više ono psihološki da oseti strah.

Onaj pas tako zna da se ušlihta kad oseti da mu preti opasnost da je to neverovatno. Vodiću ga u cirkus i prodaću ga za dobre pare.

Danas mu se nešto derem, a došao ortak i ovaj se sakrio iza ortaka i onako ga molećivo gleda, kao da ga lešim svaki dan od batina i kao da ga moli da ga spase od mene divljaka.

Razmaženko...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemoj te ljudi nikada tuci svog psa, jer jednog dana ce te morati da se rastanete od njega, pa ce vam uzasno biti zao sto je dobijao batine.

 

Imao sam psa Rikija, Patuljastog pinca (dobermana u pokusaju :) ), bio je divan mali pas koga sam dobio na poklon od mog oca i sad vec pokojne babe, ali je bio jako tvrdoglav i prgav pa je morao da bude biven.

Uginuo je 01.01.2009. sa godinu i mesec dana. Navodno je imao cir na zeludcu. Barem mi je tako Lazarevic rekao, mada ja mislim da ga je chapi-jeva hrana iz konzerve ubila, jer za malo da izgubim i drugog psa kojeg sam udomio iz azila za pse mesec dana kasnije.

I dan danas mi je Rikija jako zao i ne moze niko iz moje porodice da ga prezali!

 

 

Evo klipa koji sam postavio na youtube pa vidite kakav je to mangup bio :)

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=q1SlfDE_p14

 

 

Edited by Angelus
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mukica, uvek se zimi pitam koliko im je hladno kad moraju da izadju u setnju :wub: Ja bih nesto s runom ali bi mi lipsao leti. Cale mozda uzme neko kuche koje ce sam da pazi al ne mogu da ga ubedim da ne uzima westija. Gadim se malih belih kovrdzavih kucica jer uvek deluju prljavo a neretko zaista uprljaju dupe kad vrse nuzdu.

Videla sam neku malu buljavu spodobu, valjda je neka vrsta buldoga, ima ushi vece od pola tela :wub: Samo oni navodno jako hrcu, morala bih da ga isteram na terasu.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

За два дана су ми се оба хрчка отрембесила. Симптоми исти.

 

Али сам ја мислим пронашао лек. Узео сам их, једног по једног, мазио и чешкао по стомаку, терао да се крећу и нисам им дао да затворе окице. Онда сам ух терао да пију воду, стављао њушкице поред исте,па им дао мало хране. Чим крене да једе - добро је. Нису угинули. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...