Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 491
  • Views 65.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

Puši ga opančaru

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

Kakav je ovo soc bend,za plać. Ja sam nji u poćetku mešo sa onim belgijskim bendom immortal rites,pošto su mi pevaći delovali slićno.a ondak sam shvatio da u arkoni peva žena.Realno,kaka je mesina on

• Captain Spaulding
    Captain Spaulding

E da mi je znati o cemu peva   Mozda peva o Vucicu kako je spasavao decu po kijametu

comment_2340903

Ovo im je praktično prvi spot gde se pojavljuje ceo bend a ne samo Masha. Elem, pesma onako...simpa ali stvarno ništa posebno... ali šta da se radi, gube ljudi ideje pa prave lošije albume. Dosta je bendova tako zaglibilo, prvi albumi umetnička dela a kasnije sve nešto slabunjavo. Ipak, zanima me da čujem novi album.

comment_2340919

Ali tako ispada. Prvi albumi nekih grupa koje slušam su zaista fantastični, kako vreme prolazi prave sve neke slabo muzičke i tekstualne albume. Recimo konkretno za Arkonu, meni su njihova prva tri albuma sjajna, kako muzički tako i tekstualno. a kad sam čitala reči pesama sa poslednjeg albuma pomislila sam :"Ooooo jeeeee, al' ga sklepaše..." I tako to ide, napiše se 30-tak dobrih pesama i posle toga se izgubi ideja i melodija za dalje, pa sve ispada da se ponavlja i da se kopiraju drugi bendovi.

Ali daleko od toga da ja imam nešto protiv ovog benda, obrnem sa vremena na vreme i Goi Rode Goi, ali daleko mi je on slabiji od prethodnih. Zanima me baš da čujem novi album, ali ne polažem neke nade da će nadmašiti one sa početka karijere.

comment_2341099

Meni je "Goi, Rode, Goi!" možda i najbolji. Ok, ima nepotrebnih pesama (svaki Arkona album ih ima), ali naslovna, "Na Moey Zemle", "Liki Bessmertnykh Bogov", "Arkona" i "Nebo Hmuroe, Tuchi Mrachniye" su prejake.

Ova pesma je govnjiva, ali ipak očekujem da će na celom albumu moći da se nađe 5-6 dobrih.

Edited by truliandedzombileš!

comment_2342126

Tesko da ce biti dobro. Dokle god prave ovakve komercijalne smejurije za napaljene klince koji misle da je ovo kul i tr00, ne mogu ocekivati nesto ozbiljnije.

Steta sto je pagan folk metal postao simbol za muziku uz koju se zdere, pije i divlja po sumi ko majmun. Zato se i drzim vise cistog folka, neofolka i tradicionalne pagan muzike. Tu je makar vise smisla i dubine.

edit - u folk pagan metalu Otyg je bio i ostao najbolji, za mene.

Edited by Novaliis

comment_2342268

Tesko da ce biti dobro. Dokle god prave ovakve komercijalne smejurije za napaljene klince koji misle da je ovo kul i tr00, ne mogu ocekivati nesto ozbiljnije.

Steta sto je pagan folk metal postao simbol za muziku uz koju se zdere, pije i divlja po sumi ko majmun. Zato se i drzim vise cistog folka, neofolka i tradicionalne pagan muzike. Tu je makar vise smisla i dubine.

Slažem se.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2361369

Arkona proudly announces, that sixth album, which is called "Slovo", is completely ready! According to band's opinion this album is the most controversial and the most diverse in all Arkona's history.

The band first time worked with professional choir and orchestra, booklet is made by good known artist Kris Wervimp.

Album will be released in the end of August on Napalm Records.

x_1ee707af.jpg

E da:

According to band's opinion this album is the most controversial and the most diverse in all Arkona's history.

Nemojte i vi, života vam.

Edited by Talvi