Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2408278

koliko je meni debilno to umotavanje u folije, prokleto dinstanje u sopstvenom smrdljivom sosu... da li ljudi možda misle da će da izznoje masti i da će postići išta drugo osim sprečiti termoregulaciju i pospešiti dehidrataciju svog masnog tela!?

• Replies 6.9k
  • Views 436.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

comment_2408336

Isto kao sa kretenskim kremama za celulit. Jedino sto ga sigurno smanjuje je smanjivanje sala.

Jel mozes ovo malo da mi objasnis? Moja devojka kaze da ne vredi nista za celulit, a ja pokusavam da je nateram da ponovo pocne da trci, koristili bi mi argumenti xD

comment_2408349

Jel mozes ovo malo da mi objasnis? Moja devojka kaze da ne vredi nista za celulit, a ja pokusavam da je nateram da ponovo pocne da trci, koristili bi mi argumenti xD

ako sam dobro zapamtio, aktivnost, ishrana i masaža su bitni faktori za celulit... a nemaš boljeg argumenta od nagrađivanja trčanja masažom...

comment_2408404

Pij sa vise vode.

Ne gustira mi se prelepa aroma vanile u brasnu duze nego sto mora :D

@Smorock: Otkud ti autoritet da kazes da nekome nikad nece nestati? Mislim devojka sigurno nije gmaz od 100kg sa takvim celulitom da ne znas da li je covek ili sir (a cak bi i takvoj nestao kad bi sisla na vrlo nizak % masti).

comment_2408417

Mozda nisu ali je gore ubedjivati nekog da nije moguce nego da jeste. Ovde se radi o stvarima koje 99% populacije dozivljava kao ultimativni test discipline = serious business :D

Edited by MissionVao

comment_2408522

Autoritet u smislu ujak dermatolog i prijateljica koja drzi profi kozmeticki salon i pun djavo tretmana protiv celulita. To sa niskim postotkom masti ne mora nista da znaci, cak i manekenke imaju celulit. Ali naravno da moze da se znacajno smanji da izgleda kao da ga nema.

Da pojasnim, fora je u tome sto kad se celulit "razbije" i "skine", it's not gone for good, on se uvek ponovo stvara u organizmu, u pitanju je manje genetika a daleko vise ishrana. Zato mnoge devojke idu na anticelulit tretmane, smanje celulit ali ne menjaju stil zivota, te se on vraca., tj ponovo nastaje.

Plus ono sto si i sama rekla, problem discipline i posvecenosti.

comment_2408753

Слажем се, али само да додам да јесте низак проценат масти оно што ће елиминисати целулит (што опет, јел' те, подразумева промену начина живота), те манекенке нису добар пример. Оне су једноставно мршаве, али већина их... па, практично нема мишиће! :haha: Хоћу да кажем - оно што називамо мршавим често не значи низак проценат телесне масти. Што би рекли Амери, "skinny fat".

Али зато на њој целулит никад нисам видела. :haha:

jamie_eason_007_1TYgaj0.sized.jpg

comment_2408868

MR.OLYMPIA:

1999 Ronnie Coleman Las Vegas, Nevada, United States

2000 Ronnie Coleman Las Vegas, Nevada, United States

2001 Ronnie Coleman Las Vegas, Nevada, United States

2002 Ronnie Coleman Las Vegas, Nevada, United States

2003 Ronnie Coleman Las Vegas, Nevada, United States

2004 Jay Cutler Las Vegas, Nevada, United States

2005 Ronnie Coleman Las Vegas, Nevada, United States

2006 Jay Cutler Las Vegas, Nevada, United States

2007 Jay Cutler Las Vegas, Nevada, United States

2008 Dexter Jackson Las Vegas, Nevada, United States

2009 Jay Cutler Las Vegas, Nevada, United States

2010 Jay Cutler Las Vegas, Nevada, United States

2011 Phil Heath Las Vegas, Nevada, United States

Posto su SVE u Las Vegasu zadnje 2 Decenije,

Ubacite masine Za kockanje u teretane.

Ja licno Sam picio Karte dok Sam imao S kim

comment_2408875

JA mislim da se opterecujete sa tim celulitom ko da nekog boli kita za dve linije na stomaku i butini ..... mislim da je to moderno drustvo uradilo isto za znojenje i saboreju to su stvari koje se svakom deshavaju i savrseno su prirodne ali vremenom na reklamama to je prikazano kao nesto sto treba svako da se stidi

comment_2408936

Ваистину. :haha: Мада, ја се уопште не бих бунила да имам такав распоред масти. :da:

Po koži? :haha:

Ovo što kaže Starshooter je živa istina, nema ni potrebe objašnjavati.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.