Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2607603

izgledaju.. cudno. pricaj sastojek i proces xD

Protein od cokolade , ovsene , malo meda , malo kakao praha , brusnice , suvo groydje , malo mleka . sve to izmesam bude gusta smesa , uvaljam u samleveni lan i susam i stavim da se hladi , veruj mi ekstra je ukus , ima na youtubeu gomila recepata slicnih ...

Oseca se fluid izmedju Haila i MissionVa. Bernulijeva jednacina...

Medeno zapazanje , opet si pio ? :)

Edited by Hail Metal

• Replies 6.9k
  • Views 436.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

comment_2607841
Za mene bar izgleda nemoguce bez potpuno izmenjene ishrane, tipa da svedem slatko na minimum, izbacim hleb, grickalice bla bla.

Pokušaj da odmah izbaciš hleb, a zadrži ostatak. Ja sam tako jedared prilično brzo skinuo koji kilogram, a razlike u ishrani skoro da nema.

comment_2607946

Hm oni Hail Metal slatkisi su prave kalorijske bombe, ne znam kako ih primeniti tj kad jesti :D Suvise masti za pwm, jedino ako se izbaci voce pa umesto toga njih u prvoj polovini dana.

Zavaravam se Pepsi Max-om ili kafom, od nje mi se malcice povraca kad je puno pijem (bez kofeina) pa mi odrzava osecaj sitosti dosta dobro.

Btw konacno ima i kod nas Polar pulsmetara i to po realnoj ceni za promenu http://www.sportzon.rs/razno/pulsmetri, cak i najjeftiniji model ima traku za ispod grudi i ima super recenzije (ne radi skoro nista osim sto prati puls al vecini samo to i treba).

Inace nevidjeno fini i efikasni ljudi, imaju ogroman izbor itd.

U najs, jos dobrih vesti, Gajic prodaje online :Dhttp://www.shop.msgajic.rs/

Imam njihovu trenerku i top, mogu da pariraju dosta skupljim.

Edited by MissionVao

comment_2608110

Hm oni Hail Metal slatkisi su prave kalorijske bombe, ne znam kako ih primeniti tj kad jesti :D Suvise masti za pwm, jedino ako se izbaci voce pa umesto toga njih u prvoj polovini dana.

Nije to toliko kaloricno , napisacu kasnije nutritivne vrednosti , tj kolicinu sastojaka koji idu ...

grickas sirovo ili peceno?

Peceno .

comment_2608333

Nije to toliko kaloricno , napisacu kasnije nutritivne vrednosti , tj kolicinu sastojaka koji idu ...

Prvi put sam malu kolicinu pravio,za probu :

60g whey (218kal , 48g proteina)

30g ovsenih (112kal , 4g proteina , 19g UH)

15g meda (45kal , 11g UH)

35ml bezmasnog mleka (13kal , 1g proteina)

5g kakao ,lan,susam , brusnice (kerov kurac)

Suma: 388kal , 53g proteina , 30g UH

Ako se podeli na 5 tabli : 78kal,10g proteina,6g UH , znaci 2,3 ovakve table su sasvim medene za neku uziinu ili kao zamenu za slatkis,ukusno i zdravo .

Ko da minus pacijent !!!

Edited by Hail Metal

comment_2608438

5g samo kakao ali to necu vise stavljati , nema potrebe... brusnice i suvo grozdje bukvalno samo malo a i ne mora, a susam i lan sluzi samo da se uvalja u to , mizerija od kalorija ,samo malo dobrih masti

Edited by Hail Metal

comment_2608652

Nije to nego osecam se diskriminisano , ti znas gulas praviti , svako zna nesto , pa sam se bacio na slatkise da i ja znam nesto , probaces ovo jako je dobro .

.Nekada si zalevao svinjetinu sa vinom i vodkom

Kad dodje vreme ponovo cu , bez frke ;)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.