Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

comment_2696460

dodatak ishrani za one koji rade na teškim fizičkim poslovima

:haha: :haha:

A ne znam sta se vataju distributera kad po zakonu za tako mali % GMO soje u proizvodu i ne mora da navodi da je sadrzi. Znaci nek seru onima sto pisu zakon.

Edited by MissionVao

• Replies 6.9k
  • Views 436.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

comment_2696494

Pa sada nisam ekspert na ovom polju tako da ne znam kolike su kolicine relevantne. To je nesto kao dimenzija X u nauci. Niko ne zna skoro nista samo zna da tamo ima cudovista.

Zen gde ces da metnes tu podlogu. Negde gde vezbas ili ovako neobavezno?

comment_2696905

kako se zovu one prostirke

vidjam ih u svakoj sali za vezbanje

kao strunjace su ali su od nekog satro stiropora, obicno dvobojne (dva lica)

svidj ami se koncept, hocu to da nabavim z gajbu

edit

nasla

http://www.iron.rs/tvist-steper

Moz da kupis dva sloja one prostirke za wc sto se prodaje na pijaci, kapiram da je 10x jeftinije :haha:

Ja koristim neku kao podlogu za vezbanje sto se kupuje srolana 1m, isto sranje kao gore navedeno a skroz radi posao. Da sam znala kupila bih tu prostirku, taman da vezbam na cvecu :wub: A i mozes da srolas i sklonis, te kvadrate ne znam gde ces kad ti ne treba.

Edited by MissionVao

comment_2697889

Ja uzela neku relativno jeftinu u autletima kod Arene, malo podeblja a dugačka onako da se pružiš.

Ruku na srce, razvukla sam je ukupno dva puta, tolko sam navikla na vežbanje na podu. Posle modrica koje se dobiju od šipke kolena i laktovi na podu su nula. :haha:

A glatka je, nije hrapava ko ova što si postovala, to se sećam da sam tražila pošto sam od tih buvljak-za-kupatilo podloga napravila sebi otiske (modrice) na gornjem delu ledja od sveće. Izgledalo je mnogo smešno :haha:

comment_2698457

a zašto su precrtali ''telo sledi duh'', jel što neka šešeljevska subverzija koju ja ne vidim? :haha:

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.