Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Masa ili definicija? 62 members have voted

1. 1. Masa ili definicija?

• Masa
      14
    • Definicija
      39

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Replies 6.9k
  • Views 435.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Jednom davno, smuvam se ja sa jednom vrh ribom i pođemo na koncert Nevernih Beba. I sad, kako sam ja iza nje, obgrlio je oko struka, i pokušavam da igram s njom, ali koji kođ ja pokret da napravim, nj

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Svi koji ja pratim po jućubu kažu da ne treba koristiti teške bučice za bicepse. Za mišićnu masu rekao bih da je idealno 8-12 ponavljanja, više od toga je gubljenje vremena. 1-6 ponavljanja je isključ

• Pa nisam se tebi obracao,vec sam odgovarao Hefestu jer je on zapoceo tu pricu.To sto si se ti nasao prozvanim je tvoj problem.A ako sam ti toliko dosadan,sto konstantno odgovaras na postove?Sto ne ign

comment_2771689

Nešto što rade NFL-ovci u offseason-u :D Trčanje, plyo i tegovi, šta znam, nije loše... Mada, ja sam sad prilično ograničena, pola stvari ne smem da radim pa ne znam koliko će biti od koristi

Ima i kao poseban program za linijaše (velike ljude, stokilaše/dvometraše i tako te)

comment_2771695

Imao sam velikih problema sa diskusom prosle godine, trebalo je da idem na operaciju.

Ako oces mogu da ti posaljem vježbe koje su mi dali iz instituta u Igalu. Pomogle su mi puno. I dalje me pomalo zajebava, ali više zbog toga što sam lijen da ih radim, a i 115 kila nijesu od pomoći.

Bitno je samo da ih redovno radiš, sigurno pomažu.

comment_2771698

Je l' si siguran da su tegovi korisni? Mene brat ubeđuje da milion tih bildera ima herniju, pa im ništa ne fali, ali ja se ne bih igrala s tim

Radim već neke vežbe, a i išla sam na elektroterapiju... Malo je bilo frka jer mi je jedna noga bila skroz nepokretna, ali je sad mnogo bolje, struja baš pomaže

Mada, nikad nije previše vežbi, pošalji ako ti nije mrsko :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.