Jump to content

Teretana & sve što uz to ide


Tatyannahhh

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

мислио си да ће вам се знојава тела спојити у вртлогу страсти и да ћете нежно једно другом шапутати напредак ка врхунцу

 

Ajoj... :blush:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vec valjda svako ko se malo vise nego povrsno bavio vezbanjem/teretanom/sportom zna za razne varijacije sklekova, pa i hindu/dive bomb... Nisu bas nepoznati. Ili gresim?

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

popodne uzmem jednu tabletu ripped fuel da me razbudi i ubije apetit, radi kao sat, umor smanjen znacajno.

Rekla si da si uzimala L Karnitin iz istih razloga ako se ne varam . Sta je bolje za energiju i suzbijanje apetita i da li si pila nekad na prazan stomak ?

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

l karnitin sam uzimala pred spavanje da ne crknem od gladi ujutru

uvek pijem na p[razan stomak

 

pa pazi, lacrnitine je dobar, ali ne daje to nesto narocito energije

ripped fuel je odlican, plus ja ne uzimam celu dozu, vec pola, najvise dve u toku dana ako mi je bas naporan dan

daje energije bas bas (bar meni). ono, premoreena sam, popijem tabletu, dremnem 15ak min da pocne d aradi, i krenem da radium nesto, u roku od dva tri minuta kako pocnem da radim dobijem navalu energije, razbudim se skroz i udri. Samo uz njega moras bas da se nalivas vode, ako ne pijes dovoljno vode, urin ce da ti smrdi do neba na hemiju. I hoce ponekad da zaboli zeludac (so they say, meni se to niej desavalo), ali se to resava tako sto pojedes tipa jednu bananu pre tablete, tj ne pijes bas na prazan stomak.

Ako uzmes posle jela, pocne da radi posle sat vremena i to jedva.

To je moje iskustvo. Ja imam sad oko 58 kila i vecit nizak pritisak, ne znam kako ce da radi an tvoju tezinu (bese imas oko 100?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep, meni je bitan kofein bas

naporno radim dva posla, i cesto sam bas umorna, ovo me vrati u formu da mogu da odradim set vezbi pre nego sto padnem u krevet, a recimo drzi me funkcionalno budnom (da mogu da se koncetrisem kvalitetno na posao) ako radim (za kompom) i celu noc ako treba.

ono sto mi se jako dopada je sto kad prestanes sa aktivnoscu, treba ti reltivno kratko vreme (tipa 20ak min) da ti se organizam vrati u normalu/smiri, tj nemam frke da zaspim pola sata posle treninga. Dopada mi se taj momenat klik on/off momenta koji dobijem od toga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Medeno onda , ja uzivam u zadnja dva dana godisnjeg odmora , em mi se zimi posao svodi na lelemudanje , bukvalno 5 meseci , e sad mi krece gradjevinska sezona , poslovi na terenu , pa bi mi i iz tog razloga mozda bilo tako nesto od koristi , znaci nista preterano bum . Primetio sam inace da me jedna crna kafa , koju sam od skora poceo da pijem , vise razdrma od 200mg kofeina u tableti ,pa sam blizi mozda kombinivanju kofeina (kafa,caj,tabletice) sa l karnitinom , nego gotov sagorevac , ali taj sto koristis je bas jeftin pa se mozda i isplati probati :)

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

pazi, imas ripped fuel definition, i ripped fuel extreme

isto izgleda kutija samo je natpis malo drugaciji

extreme je odlican i bas puca, ovaj definition je slabiji dosta

ja uzela na akciji oba puta :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

moja drugarica uzima te guarana tablete pa ih umuljava/razblazi u solji toplog (ne vrelog) caja i uzme par keksica, kaze da je onda tako ne boli zeludac

e sad, ako laze mene, ja lazem tebe :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeste, ima tri kod nas na trzistu. Sve je to isto sranje, ako nemas problem s kofeinom uzmi ili Extreme ili 5x, ako imas onda ti ovo i ne treba, krkaj espreso :D Ako bi bas da poredis pogledaj koliko koji ima kofeina kad se sve sabere i oduzme (to je valjda neki pokazatelj ukupne jacine).

Cene bas umeju da variraju... Lama je jedno vreme imala najjeftinije Twinlab proizvode a sad imaju najskuplji Twinlab Omega 3 u gradu o.O

 

Evo nasla sam (Ephedra Free je u stvari Definition):

  • Ripped Fuel Ephedra Free: 176 mg/serving (two capsules)
  • Ripped Fuel Xtendr: 101 mg/serving (two tablets)
  • Ripped Fuel 5X: 99 mg/serving (one tablet)
  • Ripped Fuel Extreme: 220 mg/serving (two capsules)

One ingredient found in Ripped Fuel Ephedra Free—Metabolic Enhancer—is bitter orange fruit extract. Bitter orange contains synephrine, which is similar to ephedra in that it is a stimulant that increases heart rate and blood pressure. Manufacturers have substituted synephrine in products that previously contained ephedra. Marketed as “ephedra free,” they may contain synephrine from bitter orange, sometimes plus caffeine and/or caffeine-containing supplements. Products that contain synephrine very likely have the same risks as products that contained ephedra. The FDA has submitted recommendations to have bitter orange added to the ephedra ban. Use of bitter orange (synephrine) has been banned by the National Collegiate Athletic Association (NCAA).

 

Mislim noobovi ce to kupovati da bi smrsali dok sede, normalni ce da to uzimaju samo kada se osecaju suvise slabo da bi izgurali redovnu rutinu i nece se sjebati... To je cela 'mudrost'.

Edited by MissionVao
  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

yep , bila sma u pravu, extreme je "jaci" od definition.. i u stvari od svih ostalih jer je 110/ kapsuli

hvala Mission

sad znam koja mi je mera kofeina, mene ispod 90 jedva da radi xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...