Jump to content

Teretana & sve što uz to ide


Tatyannahhh

Masa ili definicija?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

e ljudi, treba mi steznik za list

nemojte samo da mi preporucujete ova kinesk sranja, svi su mi previse tesni i razbucavaju se brzo

ko ima negde onih neoprenskih ili nekih tankih pamucnih sa elastinom da je neko video

much obliged

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je l' zna možda neko dobrog stručnjaka za sportske povrede u Bg-u? Zeznuh skočni zglob pre par nedelja, mazao Fastum i Sinedol gel ali nije pomoglo a u Dom Zdravlja mi se ne ide jer imam loša iskustva sa njihovim metodama lečenja (elektroterapija i one vežbice).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam.

 

Potrebna pomoc oko cucnjeva. Mogu da ih radim do sutra, ako se ne spustam do kraja. A kako pravilno da spustim dupe a da ne sjebem kolena? (Radih te paralelne bas zbog starog problema sa kolenom). Help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noge blago raširene (malo širi stav od širine kukova), stopala na zemlji i blago u stranu (levo stopalo u levu stranu, desno u desnu, jelte) i spuštaš se dok ti butine ne budu paralelne s podom. Tako ti je pravilno i nema šanse da se povrediš. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

E to ne znam ali recimo, dobra varijanta čučnjeva su ti ovi klasični, koje si do sad radila, ali sa što jačim skokom uvis posle čučnja (ruke ispružene iznad glave) a pri doskoku odmah ideš u novi čučanj i tako dalje. Ti čučnjevi su ti barem duplo teži od običnih ili ATG čučnjeva i isto toliko delotvorniji. Ili recimo lagano trčanje s tim što na svakih 10 - 20 m skočiš što duži skok možeš, naizmenično - prvo se odbaciš levom pa desnom nogom. Obe vežbe su ti fantastične za jačanje i zatezanje prednje i zadnje lože, listova ali i zadnjice. :bigblue:

Edited by Kendall

Share this post


Link to post
Share on other sites

A kako pravilno da spustim dupe a da ne sjebem kolena? (Radih te paralelne bas zbog starog problema sa kolenom). Help?

samo te paralelne i treba da radish. hindu squats- gde se drzhi prava kichma pod pravim uglom u odnosu na pod- da bi tako bulja mogla do dole, em je manje korisna vezhba od air squats (tih paralelnih) em je opasnija, a ako imash neku povredu, sluzhe jedino za dodatno ujebavanje kolena. nekim ljudima jednostavno ne prija telu, tipa ja imam slabije desno koleno (mada ne znam da li je to neka povreda nechega il je tako prirodno, jer to imam od kad sam klinac) i ne valja da radim te, jer cje samo dodatno da mi sjebu koleno. isto kao tipa ona vezhba upright row, nije za svakoga, samo ona mozhe da sjebe ramena, chak i bez ikakve prethodno povrede, isto kao i hindu squat kolena.

 

ako nema povrede, ili ako je stara povreda i hocjesh da eksperimentishesh, radi hindu chuchnjeve, ali po malo, i polako, pri spushtanju u chuchanj i dizanju iz chuchnja se koncentrishi da radi list i da ne bude cimanja u pokretima, i to radi pre kao kondicioniranje kolena nego kao vezhbu.

Edited by рогозуб

Share this post


Link to post
Share on other sites

BCAA blast od SNI jeste podjednako dobar kao duplo skuplja konkurencija ali sto je gadan ukuuus.... nemate pojma.

Elem, kazu da se prilicno dobro neutralise sveze cedjenim sokom od limuna ili dodavanjem u PWM sa dekstrozom obavezno.

Ali to drugo je diskutabilna opcija jer ce se BCAA ugurati da bude apsorbovan pre whey-a pa whey ispada neiskoriscen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

E jbg, razmazio te Gold Standard. Kapiram da ce meni posle ovoga sve biti do jaja. Zapravo, jel bi bilo ok da dodam nesto u whey da mu bude bolji ukus , tipa med? Pretpostavljam da to nije po ps-u :haha:

Edited by WoS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je ISO 100 od vanile bez dekstroze kao da je neko pomirisao vanilu a onda se ispovracao, bukvalno ne mogu da popijem. Sa dekstrozom je njam :D

Bas veliku razliku pravi.

E sad cokoladu nisam probala. Uzecu verovatno onaj IsoFlex Isolate sl. put, da probam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...