Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.5k
  • Views 105.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_1464698

Haha...da...jbt meni je bila na jednoj stranici nacrtana neka glava ( onako preko cele a4 stranice ) slobodnom rukom,nigde ustiju na glavi i ispod pitanje:"Shta fali na crtezu?"...

I ja se budala razmishljao pola sata shta fali,jer mi je bilo apsolutno nelogichno da je pitanje tako lako...

comment_1464720

Неке моје другаре је мрзело да означавају одговоре на она питања са 5 могућности (потпуно нетачно, тачно... ма знате на шта мислим) па су радили као машина за шивење, односно све исто. После су их звали на разговор. :) :) :)

Edited by Doommaker

comment_1465049

imaginos:

jebi ga. unistio si dobro podjebavanje svojim filozfiranjem. sad si se spustio na nivo jedne babetine, prosirio pricu bespotrebno, te na istu ne mogu ni da odgovorim, gubis smisao za humor. blondie se ne kupa, blondie nije zensko, blabla.. aj dobro.

zaboravila sam da s tobom nema dobrog zeza ko s Generalnim. ti si sav utronjo u gace od ozbiljnosti i filozofiranja.

comment_1465051

:( :(

ali zasto? ja sam tvoju poruku i shvatio kao (dobro) zajebavanje, pa sam hteo da nastavim u tom duhu, totalno neozbiljno i iz zajebancije. e sad, ako sam te zakacio vise nego sto treba, izvinjavam se. mene nije uvredila tvoja opaska o "muskom partneru" i neznog kozi :) tako da ti i nisam odgovorio maliciozno i iz "pedale".

greota. a ja mislio da je zezanje ok...

comment_1465058

fora je u tome sto to tvoje nije bilo vise ni smijesno, nego si mi isjeckao post ko da smo na Religili i pricamo o Globalizaciji i ko da se ja zovem Sapiens :)

kamo srece da si se bar dobro zezao.

comment_1465067

1. nije uvijek. nekad mosh biti i normalan. recimo u startu zajebancije na ovoj temi.

2. ne znam sta nije bilo smijesno. nisam ni citala sve, israo si se ko da si pisao seminarski. objasnjavanje sala i nije smijesno.

comment_1465180

Ja kad sam bio da mi odrede rod, bio neki papir na podu. Kaže ovaj stani kod papira. Ja stao, on nešto 2, 6, 5, 3 (lupam sad koje su bile brojke), artiljerija (kao i 90% Rume, posto je bila centar obuke za artiljeriju). Kaze on meni: "Čestitam" i pruža ruku, a ja, popizdeo: "Nema na čemu." Posle su me svi zajebavali što sam dobio artiljeriju. Još mi neki iz vojne policije: "A biće šišanja", a ja njemu: "Hoće kurac", pošto sam imao plan da osiguram kosu da me ne bi šišali.

comment_1465187

Врага би га пустили, а не би ни могао да је осигура, јер му не би дали то осигурање кад би чули да иде у војску. То шишање у војсци је ствар превентиве из старих времена, да се теже запате и лакше открију вашке.

comment_1465194
Nemo' da mi zajebajete vojsku .

Коју бре војску? Сјебана је до непрепознатљивости! Питају ме људи што се толико трудим да идем у цивилну... Зато што не желим да носим бледе, изношене панталоне од пре 15 година и да једем ужасну храну. Против војске као такве немам апсолутно ништа.

comment_1465212
Врага би га пустили, а не би ни могао да је осигура, јер му не би дали то осигурање кад би чули да иде у војску. То шишање у војсци је ствар превентиве из старих времена, да се теже запате и лакше открију вашке.

A otkud osiguravajuce drustvo zna da ides u vojsku? Osiguras je na godinu dana, posle 2 meseca dobijes poziv, odes na sluzenje, kosa i dalje osigurana. Oni nek sisaju ako smeju. Ako te osisaju, placaju osiguranje, a vojska i ovako nema para, plus sto svi tamo zaziru od vojnog suda.

comment_1465219

Cuo sam od nekoliko ljudi, ne znam da li je iko probao, ali kad bi te osisali, sigurno bi morali da plate osiguranje. Mada, verovatno bi te jebavale staresine, mozda i vojska zbog kose.

comment_1465450
1. nije uvijek. nekad mosh biti i normalan. recimo u startu zajebancije na ovoj temi.

2. ne znam sta nije bilo smijesno. nisam ni citala sve, israo si se ko da si pisao seminarski. objasnjavanje sala i nije smijesno.

ja bih pre rekao da je ovde problem u tome da je sasvim ok kad ti nekog podjebavas i bockas, a kad ti taj odgovori na slican nacin, onda odjednom "nije smesno" i "upropasceno zezanje". nauci da se zezas i na svoj racun, molim te.

comment_1465599
Cuo sam od nekoliko ljudi, ne znam da li je iko probao, ali kad bi te osisali, sigurno bi morali da plate osiguranje. Mada, verovatno bi te jebavale staresine, mozda i vojska zbog kose.

oni (vojska) da plate osiguranje??

ti nemas najblazeg pojma kako osiguranje funkcionise?

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.