Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• 2 months later...
  • Replies 197
  • Views 17.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Igra san Blood omen koji je unatoć nikakvoj grafici mi bila jedna od najzanimljivih igara na svijetu dok je nisam prošao.A Soul Reaver da i ne govorin predobra igra.

• Anarki StarScream
    Anarki StarScream

Inace drug mi rece da ima cak 5 razlicitih zavrsetaka za defiance ... jel' se neko uverio u to ... on je cak i veci freak za tu igru od mene ... btw ja hocu da napravim gitaru an kojoj ce biti urezbar

• Guest c1k4_ml3kc3
    Guest c1k4_ml3kc3

Ма какав црни VTMB АХАХАХАХА није ни FPS, ни RPG, ни свој Engine, а није ни Вампир. То је нешто што се зове - АМЕРИЧКО СРАЊЕ НАМЕЊЕНО АМЕРИЧКИМ ДЕБИЛИМА. Кратко и једноставно. Уосталом, који q о ВТМБ

comment_1268257

Bas to - zakuje te za ekran :da:

Heeee, secam se da sam jednom prilikom pocela da igram Blood Omen 2, i da sam priklala prvo dvoje prolaznika, a onda sam dosla do zene kod one male ogradice. I ona, po obicaju, rece "please, don't hurt me"... I zaista nisam mogla :redface:

comment_1271091

Igrao sam Blood Omen 2, Sould Reaver 2 i Defiance, prosto najbolji serijal igara ikada.

Defiance je podugacak, ima 15 chaptera, ja sam dogurao do 10. i stao. Ima puno akcije i zagonetki, a kasnije postaje dosta teska. Ko dobija bitku, Raziel ili Kain?

comment_1271536

Zavrsio Oba Reaver-a, oba Omen-a. I umalo i defiance ( imam ubagovanu verziju, onoj sipi se regenrise health nenormalnom brzinom ). Opusteno fenomenalna igra, samo onaj Blood Omen 2 nema veze sa ostalim ... tj ne bi imao da nisu malo objasnili u Defiance-u. A kamera u defiance u je govno ...

Devil May Cry ... ako mislis na 3 to je super mario sa ghoul-ovima i undead-ima i slicnim "mracnim" stvorenjima ... mario i nista vise ... 2 nisam igrao ... ali 1 je dobar. Mada je strip mnogo bolji.

• 2 weeks later...
comment_1283830

E cisto da vas sve ubijem u pojam ...

Znate onaj trip sa razielom koji je bio serafim, pa ubijen pa postao vampir, pa onda ono plavo? E pa toje iskopirano iz romana creatures of light and darkness, pisac Roger Zelazny.

Jebiga :) :). A i bila je previse savrsena prica. Ko zna sta je sve jos plagijat u svemu tome.

• 3 weeks later...
comment_1305871

jako dobra igra... SVI delovi su super... pogotovo zbog price... sto se tice price zbog toga sam najvise i igrao... jako kompleksna i daje igri utisak nelinearnosti... reaver 1 mi je omiljeni...

• 1 month later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.