Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.7k
  • Views 237.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• In The Flesh
    In The Flesh

Super omot. Logičan nastavak priče.   Samo neka nastave kao na prošlom albumu, a mislim da i oće čim je Mortar Grind na novom.    

• In The Flesh
    In The Flesh

http://www.youtube.com/watch?v=n3_iQ32aVRU   Evo i preview svijeh pjesamah.   http://www.youtube.com/watch?v=n3_iQ32aVRU   Ti što si mi roknuo minus,napušiš mi se kurca. POS rulz suprim.    

• Evo ga: http://mediaboom.org/mp3/267238-pain-of-salvation-road-salt-one-2010.html

Uzeo bih ga zbog tog PoS intervjua, kao i novi BV zbog Porcupine Tree intervjua :bigblue:

Novi Nocturne je toliko pun intervijua sa najvećim benovidma ... strašno :)

Mislim da će ovaj interviju ići u sledećem broju (dakle, ne ovaj što će uskoro da se pojavi)

Koje to bendove planirate za ovaj broj,kad nema mjesta za PoS?

(Pitanje je retoricko :P )

Novi broj ocekujem zeljno i zbog drugih stvari. Ne znam da li smije da se prica o tome,ali pripremate jednu mnogo lijepu stvar. :D

Jedino što meni na pamet pada je Metalika, nema boljeg iznenađenja i većeg benda.

Metalika je bila u pretproslom broju. Naravno,na naslovnici i sa clankom od 3 strane. 

I ko uopste kaze da je neki bend u pitanju :D

• 2 weeks later...

Fin je Linoleum, kao celokupno izdanje pruza uzivanje, za razliku od poslednja dva studijska full-length izdanja, naslovna je cale, "Gone" i "Mortar G" podobre pesme, Gavran lepo lega na kraju... OK izdanje sve u svem'.

po meni je 5 lestivca ispod 2 zadnja albuma... toliko o ukusima

Lazes,ali to ne mogu da dokazem. :P U svakom slucaju,meni je odlican EP,sa izuzetkom If You Wait.

Meni nikako da se svidi, ne vredi. Ok su mi "Gone" i obrada, a za ovo ostalo ne mogu da se nacudim kako odavno vec nije u Recycle Bin-u. :haha: A tek porediti ga sa "Be"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pa da, ja one "sumnjive" stvari slusam preko Windows Media Player-a pa mi to ne ide na last. ;)

funny-pictures-red-shoes-cat-stupid.jpg