Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 726
  • Views 74.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne mogu da verujem kako sam uopšte ikad mogao da slušam ovog kotipelta (a slušao sam ga intenzivno od 4th dimensiona do visionsa).   kretenski glas i još kretenskiji naglasak

• više iritira čak i od fabia, mada je fabio tata za ovog

• Prisoner of Dreams
    Prisoner of Dreams

Првих десет резултата на гуглу дају албуму високе оцене, па опет не мислим да су мишљења ових других људи мање важна од мог. Ово је форум о музици, а ако било ко треба да буде храбар да би написао шта

• 2 weeks later...
comment_2211071

Black Diamond jeste najbolja pesma na albumu, ali nije epic ni po cemu!

Citiram: Black Diamond - Power metal fan nema sta moze da pozeli pored ove fenomenalne pesme, sjajne melodije i odlicno odsvirano (klavirature plus gitara musik19.gif) 9.5/10 ...icon_surprised.gif

Gospodjo, ocena je kao sto vidite 9.5/10 koju ste licno zadali. Objasnite mi kako pesma koja ima "ocenu" skoro 10 da ne bude epik/c ? To mi zaista nije jasno.. Kako iko uspeva tako dobro da dozivi pesmu, a na kraju "..pa nije"?

comment_2211506

Epic =/= dobra pesma.

Pesma moze da bude epic i ako nije dobra, a i moze da bude dobra, a da nije epic.

Epic pesma je po pravilo dugacka pesma, uglavnom sa nekom mitskom, fantasticnom ili istorijskom tematikom, odlikuje je veliki, bombastican zvuk, dosta instrumentalnih delova, neocekivanih promena tempa, itd...

comment_2211731

Epic =/= dobra pesma.

Pesma moze da bude epic i ako nije dobra, a i moze da bude dobra, a da nije epic.

Epic pesma je po pravilo dugacka pesma, uglavnom sa nekom mitskom, fantasticnom ili istorijskom tematikom, odlikuje je veliki, bombastican zvuk, dosta instrumentalnih delova, neocekivanih promena tempa, itd...

citiraj mi gde je odredjeno to pravilo? ili ti smisljas pravila? ako puno ljudi kaze za pesmu da je epic, onda je EPIC, i to je to. Ne postoje pravila! Pogledaj samo komentare po youtubu i last.fm-u, svaki drugi kaze da je epic, znaci EPIC je!

Edited by vegeta

• 2 weeks later...
comment_2218868
Jul 14, 2010By JensJohansson

We are really happy to announce today that we have been invited to join Helloween's Seven Sinners tour package at the end of this year.

Naturally we accepted, since the idea is that our new album will be finished before the first date on the tour. The first gig will be on November 26, 2010 and the first two legs will cover all of Europe. The first leg is confirmed already, as always you can see upcoming Stratovarius shows at http://www.stratovarius.com/tour/.

The plan is that Stratovarius will play one hour at each of these shows and then Helloween will take the stage. Like Andy Deris put it, a "power metal party" similar to the really successful package with the Helloween / Gamma Ray tour a few years back. Lots of bang for the buck!

?? Ja nisam znala da oni spremaju novi album koji ce izaci ove godine. Odakle sad to??

Btw, sad vidim na Wikipediji da je novi album planiran za pocetak 2011, ali izgleda da su ipak pomerili za pred kraj ove godine.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...