Guest Brain Salad Guuuz Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 imaš na softmp3.org relativno brz torrent Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 a imas gomilu linkova na prethodnim stranama ove teme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Da, baš sam sad video. Hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhapsoad Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 no problemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saša Grbić Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Dobih dosta toga od njih. Obje metal opere su fenomenalne. Onaj ep Lost in space mi se baš toliko i ne sviđa, ovaj The scarecrow je odličan album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 najvise o tome koliko je zasro govori sto je tvoj post prvi posle vise od tri nedelje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 pa jbg, meni je album savrseno legao, ali nemam sta da pisem na ovoj temi, samo ga slusam i cekam Avantasiu na festivalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ja čekam da se prvo objavi u kom sastavu će nastupiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 I ja ne znam sta da pisem. Nije ovo bend o kojem mozes nesto odredjeno da mlatis i spamujes... Meni je Scarecrow fenomenalan, i ostaje na tome. Sta sam imao, rekao sam, i sad takodje cekam spisak ljudi koji ce ovo izvoditi uzivo, i nadam se da ce u ekipi biti Kiske, Hansen i Matos. Pored Tobija, niko vise i ne mora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 e pa sad, mogao bi i Jorn, a ja se nadam da ce doci i Oliver Hartman, moram da cujem "I dont belive in your love", obozavam tu pesmu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Meni je samo Kiske dovoljan.... njega da vidim i dosta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ako DeFeis ne dođe, nije to to. Najbolju pesmu su s njim napravili, a čovek ima i najmoćniji glas od svih koji su na ovom projektu radili. Sad, možda se nećete složiti sa mnom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DBrave Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ma i ja bi strasno voleo da i on bude u ekipi... Videcemo, rece Tobi 5 pevaca samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia Tallica Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Ako DeFeis ne dođe, nije to to. Najbolju pesmu su s njim napravili, a čovek ima i najmoćniji glas od svih koji su na ovom projektu radili. Sad, možda se nećete složiti sa mnom... Zasto da ne? Pa samo su fenomenalni muzicari radili! Ja bih jako volela da dodju i Kiske i Hartmann...bez njih neke pesme ne mogu da prodju! Ali mi sumnjivo da ce Kiske da se pokrene da neki metal festival... Bice 5, mozda 6 pevaca... Da kazemo da su Kai i Khan vrlo moguci! I da, neko rece da se nista nije pisalo 3 nedelje.. pa sta vise da se kaze? Albumi su odlicni, ep-jevi takodje, svaka pesma koja je uradjena za Avantasiju je drugacija i prelepa na svoj nacin... Samo se ponavljamo, nema potrebe... Iscekujemo taj jul sa nestrpljenjem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Dobar mnogo album, ali ne mogu preci preko Carry me over. Uzasna pesma! Mislim da Tobi nista gore nije napravio, a spotovana je, pa cemo je jebeno slusati live... Ta pjesma mi je jos OK u poredjenju sa ’What Kind of Love’ ili ’Cry Just a Little’. Nekako su mi obadvije previse pop. Ovu prvu necu komentarisati, a za ovu drugu cu reci da je trebalo u onu masu gostiju na albumu ubaciti i Briana Adamsa da otpjeva bas ovu stvar :) Stvarno, da je sad recimo polovina 90-ih i da tu stvar izvodi Brian Adams, pa ne bi je skidali sa MTV-a A sad ozbiljno, na albumu ima i dobrih stvari; najvise mi se svidja ’The Toy Master’ i jedan-i-jedini Alice Cooper, a jos su dobre ’Twisted Mind’, ’Another Angel Down’, ’Devil in the Belfry’ itd. Nisam mnogo pratio pricu oko izdavanja albuma, pa nisam odmah uspio da provalim Kiskea na jednoj od pjesama A koga bih da vidim uzivo? Pa ovu dvojicu Jedna ziva-legenda uz drugu zivu-legendu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 Meni su mnogo klisheaste cak i za Pop pesme...ta druga polovina albuma nekako mi ne lezi uopste... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikki270 Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Ma album je dobar, nema sta... 6/10, ali tu je problem...prva dva su vise nego dobra, LOODILO SOO! Dobro rece Runner, pola stvari kao da su sa novog albuma Bryan Adamsa...volim ga ali bi ove pesme na njegovom albumu bile gora polovina koja popunjava album... Ima nekoliko dobrih pesama, ali to je sve i to je sramota. Jos jedna, najbitnija stvar - pesme uopste ne idu zajedno...imamo hrpu pesama, a ne album sa specificnom atmosferom... Sve u svemu, ko nije zaljubljen u tobishku vidi da je ovo promasaj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 Ovako, jedno početničko pitanje... Jel' Kiske peva u ''Carry me over''? Zašto se onda ne pojavljuje u spotu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mia Tallica Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Jok, jok, ne peva Kiske u Cary Me Over!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_powerslave_ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Evo malo recenzija sa metal archivesa... http://www.metal-archives.com/review.php?id=179243 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Brain Salad Guuuz Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 pop stvari su ljige, ali naslovna jebe keve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ja sam mislio da su Carry me over i Lost in space sasvim solidne stvarčice. A čekaj, ako Kiske ne peva u Carry me over, gde onda peva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 U Shelter from the Rain, na primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Totamealand Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Da, OK, upravo sam pogledao na Wikipediji. Neko me je sto godina ložio da Kiske peva u Carry me over. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Ja bih voleo da dodju Rob Rock i Oliver Hartmann! Chek, samo 5 pevacha????? Hansen, Tobi, Andre Matos, Jorn Lande, Roy Khan, Alice Coopper....SRANJEEEE!!! OCU ROB ROCKA, KISKEA, HARTMANA I DEJVIDA!!! My Wish (realna): 1.Avantaisa 2.Twisted Mind 3.Another Angel Down 4.Reach Out For The Light 5.The Final Sacrifice 6.Devil In The Belfry 7.Carry Me Over 8.Looking Glass 9.The Toy Master 10.Farewell 11.Chalice Of Agony 12.Inside 13.Sign Of The Cross 14.The Tower My Wish (nerealna) 1.Intro (New Dimension) 2.Avantasia 3.The Seven Angels 4.Looking Glass 5.In Quest 6.Devil In The Belfry 7.Another Angels Down 8.The Final Sacrifice 9.Farewell 10.Neverland 11.Chalice Of Agony 12.Inside 13.Sign Of The Cross 14.The Tower Line Up: Tobias Sammet - vocals, keyboards, bass Micheal Kiske- vocals Bob Catley- vocals Oliver Hartman- vocals Rob Rock - vocals Andre Matos- vocals, keyboards Kai Hansen - vocals, guitars Jorn Lande - vocals Roy Khan- vocals Alice Cooper - vocals Sasha Paeth - guitars, keyboards Henjo Richter - guitars Markuss - bass Eric Singer - drums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts