Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Posted
comment_1237335

Vidim da nema topica o ovom velikom i znacajnom bendu, pa, bio bi red da i to neko napravi... (ja u ovom slucaju).

Kakogod... Svako ko ima nesto da kaze o njima, dobro ili lose, dobrodosao je....

I jedno pitanje za pocetak, nekome od upucenijih: da li da ocekujem nesto novo od PsychoparadoX - a, ili da ih svrstam u mrtve bendove...? (bilo bi steta)

• Replies 127
  • Views 20.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Sranje ovo deluje, album se u originalu zove Apeiron i originalni omot je nemerljivo lepsi od ovog REX skrndelja. 

• Chicken Little 420
    Chicken Little 420

• Chicken Little 420
    Chicken Little 420

Ima i ova varijanta, ma, sve se da napraviti   A evo ga i full stream - albumcina  

• 7 months later...
comment_1444954

Neee....Nikako najbolji domaci bend.Jesu dobri ali ne najbolji.Imaju 3 albuma i to je to.Ovde ionako svira pola Alogie(kao i u svakom bendu gde su svirali braca Brankovici).

Rece mi Mikica da ce opet krenuti da radi Psychoparadox i ocekuju se neke malo po vece svirke tako da ja jos uvek ne bi stavio ovaj bend medju "mrtve"(ko sto neko rece)!

comment_1444962

Бенд је де факто мртав већ више од 5 година, откако нису урадили ниједну свирку, а и више ако рачунаш од последњег издања. Иначе, бенд има 2 албума, оно што је изашло за Рок Експрес је колико знам издање на диску првог дема бенда.

comment_1445198

Ne bih se slozio da su koncertno neaktivni 5+ godina...

Koliko me secanje sluzi, pre godinu-godinu i po sam ih cuo na 202-ci. Mozda je bilo i pre dve, ali ne vise od toga. Sviraju tu i tamo.

Samo, glupo je malo sad.. Nit` Alogia. nit` Psychoparadox... Ni jedan ni drugi bend ne radi kako treba vec koju godinu..

Valjda ce da zivnu malo! ;)

comment_1445267

Је, вратија се Владо!

Тешко да си могао да их чујеш на 202, пошто шизма између њих и Бранковића траје скоро 3 године.

comment_1445479
Бенд је де факто мртав већ више од 5 година, откако нису урадили ниједну свирку, а и више ако рачунаш од последњег издања. Иначе, бенд има 2 албума, оно што је изашло за Рок Експрес је колико знам издање на диску првог дема бенда.

U pravu si jesu 2 albuma ja sam i taj DEMO racunao kao album.

comment_1445650

Реиздат је званично, а и трајање му је позамашно, па можда и може да се рачуна као албум, али га ја не рачунам.

• Author
comment_1445870
Реиздат је званично, а и трајање му је позамашно, па можда и може да се рачуна као албум, али га ја не рачунам.
Zvuk je verovatno uzasan??

comment_1451166
Је л' беше jeдан њихов текст иде овако:

Metal is my power

Metal is my pride

My heart is made of metal

Metal is my blood

Udo naš, koji jesi u Njemačkoj

Neka bude volja tvoja

Neka bude svirka tvoja

Kako u studiju tako i na turneji

Metal naš nasušni daj nam danas

Oprosti nam kopije naše

Kao što mi opraštamo dužnicima svojim...