Jump to content

Sta studirate?


chatjunkie

Recommended Posts

Mito, batali predavanja, to ti ne treba. Ne možeš da menjaš ispitivača, tek kad treći put prijavljuješ ispit, imaš pravo izbora.

Ako naučiš, nebitno je kod koga polažeš. Pre neki dan sam dobio osmicu iz Poreskog kod Emilije, bilo nas je troje, a to joj je jedini termin u roku. Kod one druge izlazi po trideset, četrdeset ljudi, a imala je 5 ili 6 termina u ovom roku. Bitno je da ti znaš, a ko je profesor i nije toliko važno.

Sta znaci samo vezbe i ucenje?Inace kakav je onaj baja Vuletic?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vežbe samo ako su obavezne i ako te ne mrzi da pičiš sa Bežanije. :D

Probaj da se ubaciš na Vuletićeve ili Miloševićeve vežbe, pa uči redovno, ispit će ti biti 'ladovina ako budeš imao pozitivnu, verovatno nećeš ni morati da odgovaraš.

I nemoj da brineš zbog Uvoda, to je najlakši predmet u prvoj godini.

 

Da bre jebote, zaboravio sam da na Filološkom nema uslova.

 

Primer ponašanja: na mom fakultetu su letos sredili toalete, koji sad izgledaju neverovatno, nikad nisam video nešto onakvo. Nedavno su otvorili i muzej kod skriptarnice koji je takođe prelep. Studenti koji su na budžetu su oduševljeni, a oni koji su na samofinansiranju komentarišu sve to samo jednom rečenicom: "Sve je to od mojih para urađeno". E pa ko vas jebe, i treba da plaćate debele pare, kad ne učite. Mene studije nisu koštale ništa, skuplje bi bilo da sam četiri godine sedeo kod kuće.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ili se ja uvek pojavim ovde kada pominjete kupatila ili samo o tome pricate...pa kakvo je to kupatilo kada samo o njemu pricate?ko da je pre toga bila kofa u koju ste svi nuzdili,pa ste sada dobili kupatilo...ono,da ne budem baba koja sve vidi i cuje,al tako ispadne...i pre neki dan su se pominjala neka kupatila...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisu oni ludi, svako od profesora predaje određeni deo materije tokom semestra. Tako, u prvoj godini je njih šestoro predavalo Uvod u pravo, pošto je nastava vođena u dve smene.

 

Trne, nisi svestan šta je ono.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kad smo vec kod tog 'fakulteta' , imam ortaka koji je Nasledno pravo polozio kod Antica tek kada je dosao u Zvezdinom dresu , a pre toga ga je obarao 7 puta , cak i kada je znao perfektno . Srecom video ga je jednom prilikom na Marakani i to u dresu , ostalo je istorija .

 

Edit: Mozda je i Kuruz polozio na slican nacin ...

Edited by Sreta

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ljudi, Kuruz ne preteruje, oni toaleti su boles'. Mada to dodatno dolazi do izrazaja s obzirom da su do sada bili jadni prljavi i smrdeli neprestano, ne znam zasto suih odradili tek sada. A imali su para sigurno.

 

Mito, to sto Kuruz kaze. Mada sam ja jedino rimsko slusao na predavanjima, inace nisam ni znao kako mi izgledaju ispitivaci do dana polaganja. Idi redovno na vezbe i vidi da ucis za kolokvijume, jer ces onda pred ispit to samo ponoviti. I ne obracaj paznju na razne lovacke price tipa oborio me je jer mu nisam rekao dobar dan, naucis to dobro i polazes.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

hahaha

moji ortaci sa VETS su davne 2004? pravili emisiju "stanje toelata na viskoskolskim ustanovama"

pa su dali presek stanja, koliko ima studenata koliko wca po glavi studenta i kolika je skolarina te koliko ima bdzetskih mesta

sa sve autenticnim snimkcima wca a filozfskom, filoloskom, arhitektonskom....

uzas :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Оде она ускоро у Катар да буде стјуардеса, прошла је на неком конкурсу.

Koja je to fora odjednom, svi studenti bi da budu stujardese/konobari, i moj ortak (takodje studira jezike) ide za mesec-2 da konobarise na nekom titaniku i da usluzuje nadmene Engleze i glupe Amerikance. jbt...

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...