February 7, 201015 yr comment_2143680 Nisam neki fan majica sa printom, ali kontam da bih vrlo rado nosao "Dawn Of Possession" maju.
February 7, 201015 yr comment_2143682 Shadows je uvek aktuelan, kao Those Once Loyal ili Midvinterblot.
February 7, 201015 yr comment_2143684 poslednji riff u the purge je dao bi ti plus da se tebi moze dat'.mada klimaks albuma je na 3:42 na the rapture of ghosts pa do kraja,posle oonakvog prekoljavanja onakav pasaz... kuruz: sad se vadis sa those once...ali opet citav imolejsn je vazda aktuelan. talvi: vidis ja nisam u fazonu tetovaza tudjih citata,ali na ljeto pada: "...But I see through your blindness And I wait for your fall Resurrected by your faith But I'll never walk this world again Hang me high above all and nail me to forever Never let me fall from this highest of places..." nadlaktica lijeve ruke od lakta do zgloba sake uzduz nadlakticne kosti. Edited February 7, 201015 yr by IvoryCrownOfficial
February 7, 201015 yr comment_2143692 frubi: ccc,ovo je lektira,u 4 ujutro da te bude moras ga znati napamet i naopacke. smajli kukuruz: kad ces da shvatis da nema boljih i gorih,sad ti je trenutno trip SitL.za kaznu jos minimum dvaput novi da preslusas. disender: eh kako ti brate zavidim.kad se sjetim kako je meni sinoc bilo pa kad je a token of malice pocela... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oki oki pogresio sam u jednom jebenom slovu ... jbg. ploca otisla u druge ruke, morao sam da prodam, muka i trlema nista ne pitajte... Nisam neki fan majica sa printom, ali kontam da bih vrlo rado nosao "Dawn Of Possession" maju. 50+ $ na ebayu.... ivory: oces da kupis harnesing ruins digi ili here in after? po 14 e po komatu, oba za 25e . here in after potpisan od craig smilowskog.imam i ovaj dvd bringing down the world , njega isto cenim tolko . Edited February 7, 201015 yr by Frubi_ZMIJA
February 7, 201015 yr comment_2143695 @ Dabić Those Once Loyal mi omiljeni DM album, ne može bolje od toga.
February 7, 201015 yr comment_2143703 oki oki pogresio sam u jednom jebenom slovu ... jbg. ploca otisla u druge ruke, morao sam da prodam, muka i trlema nista ne pitajte... 50+ $ na ebayu.... ivory: oces da kupis harnesing ruins digi ili here in after? po 14 e po komatu, oba za 25e . here in after potpisan od craig smilowskog.imam i ovaj dvd bringing down the world , njega isto cenim tolko . ma brate kontam te,salimo se malo.uh rado bih "here" potpisan ali u cetvrtak mi stize ova lutka, ako se ispalim imam kombinaciju za ovu lutku,tako da jebiga preskacem. imam ja citavu diskografiju na originalu steknuto medj' ostalo zlato,nisam ti ja furas,lozim se ja na njih malo prije mp3ca,tj kad sam ja dosao u dodir sa tom tehnologijom... nikad necu zaboravit' i prezalit "failures" poljak kasetu,moj prvi imolejsn...poginula sa drugovom jettom u jednom udesu.drugu nista nije bilo,ni dlaka sa glave. kukuruz: negosta,odmah iza imolejsna.mada ja volim i Honour – Valour – Pride mnogo, contact - wait out zaljubljeni smajli Edited February 7, 201015 yr by IvoryCrownOfficial
February 7, 201015 yr comment_2143708 The IVth Crusade - Lest We Forget To je bre death metal, a ne Dark Tranquillity, In Flames, itd.
February 7, 201015 yr comment_2143710 Pa ta jebena odrednica "melodic death" je i kriva što je Dark Tranquillity na ovom forumu, ja se prvi zalažem da se to odvoji. Gde će Obućari, Dismember i Cryptopsy (RIP) biti na istom podforumu kao Arch Enemy?
February 7, 201015 yr comment_2143715 Naravno, ali gde bi metnuo DT? Poslušaj Those Once Loyal, baš me zanima šta misliš o njemu.
February 7, 201015 yr comment_2143716 Ih, kad sam ja poslušao Those Once Loyal, čak mislim po samom izlasku 2005., Bolt Thrower mi je jedan od prvih death metal bendova koje sam baš intenzivno slušao. Mada, odavno ga nisam pustio, mogao bih... Kad svarim Immolation
February 7, 201015 yr comment_2143718 Bolt Thrower i Immolation jedu za doručak DT i In Flames. Geteborška škola, jebi ga. Ove druge sam nekada aktivno slušao, al' davno to beše, danas su totalna lakrdija od benda. Tek drugi put danas preslušavam Majesty, obaveze, šta da se radi. No, usuđujem se da kažem da mi je u rangu jednog Unholy Cult-a. Možda preuranjujem s tim, ali...
February 7, 201015 yr comment_2143720 Meni od 2005. svake godine naiđe period tokom kojeg slušam samo TOL. Što se tiče Immolation, ako ti se ne sviđa ovo: http://www.youtube.com/watch?v=_V99urnHRHg&hl=en&gl=US&warned=True&client=mv-google i ovo: http://www.youtube.com/watch?v=YSvyW78rhnA&hl=en&gl=US&warned=True&client=mv-google , ne vredi dalje ni da pokušavaš.
February 7, 201015 yr comment_2143721 Nisam neki fan majica sa printom, ali kontam da bih vrlo rado nosao "Dawn Of Possession" maju. heheh imao sam je ja ali je prije neku godinu dadoh za world demise .) sjajna majica kako god, cak nije bila ni previse sarena. nadlaktica lijeve ruke od lakta do zgloba sake uzduz nadlakticne kosti. odavno ne procitah nista besmislenije haha >D Edited February 7, 201015 yr by cotoha
February 7, 201015 yr comment_2143723 frubi: ccc,ovo je lektira,u 4 ujutro da te bude moras ga znati napamet i naopacke. smajli kukuruz: kad ces da shvatis da nema boljih i gorih,sad ti je trenutno trip SitL.za kaznu jos minimum dvaput novi da preslusas. disender: eh kako ti brate zavidim.kad se sjetim kako je meni sinoc bilo pa kad je a token of malice pocela... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Frubi kazi coveku ko ima orginal plocu (de li je samo nabavi ) Znaci ukrali su od sculptora riff sa comfort of cowards i imaju pesmu o bivsem sculptoru in human form haha znaci worsipuju oni nas vidim ja
February 7, 201015 yr comment_2143736 heheh imao sam je ja ali je prije neku godinu dadoh za world demise .) sjajna majica kako god, cak nije bila ni previse sarena. odavno ne procitah nista besmislenije haha >D pojasni. sarsuter: jebi ga,neki fanovi imaju para,neki ne.meni je apsurdno kupovati ploce bez dobrog gramofona,a kad kazem dobar mislim na minimum 6000 e.a to cu da kupim od svog prvog miliona. uglavnom,prije nego sto krenete sa drkanjem te ovaj je gori od culta,od shadowsa i ostalo,islusajte album,nemojte na prvu loptu.album je mnogo dublji od toga.necete se pokajat'.
February 7, 201015 yr comment_2143737 Ja sad odo' na spavanje i ostavicu ga da se vrti. Pa kakve mi snove donese, donese.
February 7, 201015 yr comment_2143746 bila neka emisija naucna radili bas to dal ima neka fora kada spavas i recimo pustis lekcije za ucenje i ispostavilo se da nema nikakvog efekta, tako da ces cuti album dok se ne uspavas .
February 7, 201015 yr Author comment_2143756 Da li je neko provalio koji je kurac sa onim introm, neko nalepio nešto bezveze?
February 7, 201015 yr comment_2143785 pojasni. sta da pojasnim? da je od lakta do zgloba sake podlaktica? @))))
February 7, 201015 yr comment_2143786 Bolji je Shadows in the Light. Ipak cu se sloziti sa ovim. Nekako nisu napravili taj "korak" sto sam ocekivao od njih. Album je odlican, i svakako cu ga preslusati jos dosta puta, mada kako mi se sada cini, bolji je predhodni.
February 7, 201015 yr comment_2143787 http://www.metal-archives.com/release.php?id=259638 У чему је проблем са интром?
February 7, 201015 yr comment_2143806 bila neka emisija naucna radili bas to dal ima neka fora kada spavas i recimo pustis lekcije za ucenje i ispostavilo se da nema nikakvog efekta, tako da ces cuti album dok se ne uspavas . Bem li ga, meni se desavalo da u snu cujem to sto slusam, tacno mi se pesma uplete u san i cujem je... dok radim sta god da radim u snu.