Sunday at 07:41 AM2 days comment_3123715 al ce da kida Nevermore novi kad turcin oplete tekstove o mukama u teretani Report
7 hours ago7 hr comment_3123768 Zvuči kao korejski bonus za "The Year the Sun Died", i sa vokalom koji je zvuči kao da konkuriše za Vicious Rumors. Report
6 hours ago6 hr comment_3123774 isplati se, sigurno nece nista novo svirati. mada ne znam ko im sad peva jer menjaju pevace kao carape, ali su 2023 bili skroz korektni Report
6 hours ago6 hr comment_3123776 svakako ako ti nije bilo tuzno Tejta da gledas nece ni ovo da smeta. a jos bonus ako vidis i malog meksikanskog vampira Report
5 hours ago5 hr comment_3123778 Ja sam se izgubio da l čovek pita za VR ili za Sanctuary ali svakako Rivera davno ne peva u VR Report
5 hours ago5 hr comment_3123780 VR dolazi u srbiju pa sam mislio da zato pitaja iskreno ne znam kog pevaca sam gledao ali mislim da je jedan od onih sto su neizmenicno pevali u VR i Metal Churchu Report
5 hours ago5 hr comment_3123782 38 minutes ago, azal said:svakako ako ti nije bilo tuzno Tejta da gledas nece ni ovo da smeta. a jos bonus ako vidis i malog meksikanskog vampiraNe bi mi smetalo da svira VR samo prva 4 Report
5 hours ago5 hr comment_3123783 Za VR se nadovezujem, ide svirka uskoro. Nisam neki fan, pa gledam da li da ispostujem zbog kulta barem..S druge strane, O:M sam bas hteo da cujem.. Report
4 hours ago4 hr comment_3123786 kad sam ih ja gledao samo su sa prva 4 svirali, koliko vidim, u najgorem slucaju, svirace 3-4 novijihhttps://www.setlist.fm/setlist/vicious-rumors/2026/photo-city-music-hall-rochester-ny-6b4df236.html Report