Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.3k
  • Views 150.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Fedor ima jacu bradu nego Tajson. Da ne pricam o kondiciji.Na kraju krajeva nisu ista kategorija,tako da bi jedan Fedorov udarac poslao Tajsona na urgentni,obrnuto bi bio verovatno laksi nokaut. In

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Evo momci,za istoriju.Sada mogu i da umrem Inace ona stoka koja mu je skakala po glavi nemam komentar.Jedni isti su se slikali po sto puta,na kraju je izbila tuca ispred SC.    

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

http://www.vatreniring.com/index.php?option=com_content&view=article&id=111:svetislav-nikolajev&catid=25:borci&Itemid=96 Sveta,decko moje sestre.Momak ima potencijal,mislim da je najj

comment_2824007

baš i ne pratim redovna događanja, pogledam kad naletim na fajt čenelu, sinoć gledao odličnu veče, prvo juraja fejber ubio nekog mekdonalda čini mi se, a onda i demetrijus džonson izgazio gonzaga, ponavljam, nemam pojma od kada datira ivent al je bilo dobro

comment_2824172

Ne, nego da je splačina. Odakle gođ da je pošao zatvorio je vrata guzicom. Kad je odlazio iz UFC-a pričao je da je UFC smeće, prijetio Dani White-u itd. Sad se tuži sa Bellatorom, jer je i njih zajebao. Smeće.

Sad mi jos reci da volis Dejnu Vajta... SAMO DEJNA SKALI!

comment_2824471

To što je on udario nekog kolima nema veze sa njegovom karijerom i titulom, valjda i on ima neki ugovor...izgovor je glupav. Meni je jako teško da poverujem u sve te vesti, kao španska sapunica neka, verujem da iza svega stoje pare. Treba videti kako se kreću cene karata i koliko će koštati "povratak" JBJ-a posle svega ovoga...

comment_2824518

To što je on udario nekog kolima nema veze sa njegovom karijerom i titulom, valjda i on ima neki ugovor...izgovor je glupav. Meni je jako teško da poverujem u sve te vesti, kao španska sapunica neka, verujem da iza svega stoje pare. Treba videti kako se kreću cene karata i koliko će koštati "povratak" JBJ-a posle svega ovoga...

Code of conduct.

UFC tezi da bude priznat kao ozbiljna organizacija i da bude lice MMA. Napravili su propust kad je pijan slupao kola. Napravili propust kad je pao test na kokain.

Ovo je tretirano kao felony a ne kao misdimeanor, sto je prevedeno ne prekrsaj nego krivicno djelo, a povrh svega toga je nadjena trava u autu.

Ovo je najblaze sto su mogli da urade. Ne mogu dopustiti sebi da takav covjek bude jedno od zastitnih lica kompanije. Isto kao Nike kad su mu ukinuli sponzorstvo. Isto kao Reebok sada.

Zao mi je sto moguce najbolji borac svih vremena u svim borilackim sportovima dozvoljava sebi ovakve stvari.

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.