Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

meni su fors totalni kak se preseravaju s onim kosicama u onoj drvenoj birtiji isusati daj molim te... vikinško poganski progresivni sotonisti :) kaj to postoji? to sam sad izmislila :)

• Replies 189
  • Views 32.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Наравно да не нисам ја ти да слушам такве дијареје од бендова

• Arkona je bend za finntroll

• HeLLsarma
    HeLLsarma

To su dva sasvim drugacija benda,jedan o slovenskoj tradiciji i kulturi,a drugi o trolovima i nordijskim mitovima. I muzicki se razlikuju,iako oba sadrze folk elemente,a oba benda su odlicna.

svi se proseravamo ovde, pa bi mozda forum trebalo da ostane prazan...

btw. njihovo najbolje delo, IMHO, je Visor Om Slutet.

• 3 weeks later...

upravo sada, od pre par minuta NOVI album Finntroll - Ur Jordens Djup moze da se nadje na net-u

1172619053_cover.jpg

megaupload: http://www.megaupload.com/?d=25TESP6H

rapidshare: http://rapidshare.com/files/18631909/F_-_U...tal.ru.rar.html

lozinka je verovatno www.mediaportal.ru

vest i tracklista i linkovi na:

http://mediaportal.ru/2007/02/28/finntroll...z_ot_666_m.html

ja sam vec skinuo i veceras preslusavam.

Јеби га, нисам код куће ...

На шљаци имам још бржи Нет али немам чиме да пребацим ...

Не журим нигде, на крају крајева.

Album se pojavio jos prosle nedelje, ali ga niko nije okacio na net.

Toliko je dosadan album. Mozda mi se posle jos nekog slusanja i svidi, mada ne verujem.

Najjači album ovog benda je Midnattens Widunder, mada ni Nattfodd, sa pesmom Fiskarens Fiende, nije loš.

Ма, албум је сасвим, савим солидан, колико је могуће оценити на само једно слушање (када се притом раде и друге ствари) јер нисам провалио да ме ишта иритира а то се мени врло лако деси.

Звук је прилично heavy, пуно занимљивих звукова, као што је и уобичајено, уводни инст. је фантастичан као и увод и крај последње ствари, која траје 13 минута.

У тоталу, ништа баш специјално ново али далеко од лошег, све у свему - ових 55 минута брзо прође, што је добар знак, опет кажем, на прво слушање.

Album se pojavio jos prosle nedelje, ali ga niko nije okacio na net.

Ima link za download na avantgadnom podforumu.

Evo slusam ali mi nesto bas i ne lezi ... Ensiferum mi je bolje seo na prvo slusanje, ali nazalost nisam ga posle pustao. Finntroll ce mi se vrteti danas, a kako mi se chini na osnovu prvih utisaka .. ko zna kad posle ...

i mene nesto u zadnje vreme malo nerviraju. bili su novelty, sad se taj fazon malo isfurao....idem bolje da probam da slusam malo neki midi-grind ili grind sa pevacem papagajem

Prvo sto padne napamet..ne nakon slushanja..nego vec na pocetku albuma: HEAVY! I kad se zavrsi album..pitate se jel' ovo uospte Finntroll? Nattfodd jes bio nesto tezi od prethodnika..ali je jos uvek bio

melodican album. UJD je...pa..slab sa melodijama, koje su vise u drugom planu, dok su bas distorzirane gitare ubacene u prvi plan, dajuci album vishe death metal zvuk. S tim sto..Korpens Saga je definitivno u duhu starih albuma..kao i "En mäktig här", definitivno moj favorit sa albuma! Ali zato tu je i "Ormhaxan",

headbangerska speedaljka...dobra, dobra pesma moram reci, dobra. Hm..ostavio me album malo zbunjenog priznajem :) Nisam bas ovo ocekivao..al ok je.

Od mene dobija 7.5/10

Solidno zvuci posle prvog slusanja !! Nit smrdi nit mirise !!

• 4 weeks later...
  • Author

preslusah ga,u principu bih se slaozio sa Angelistorom,manje melodija vise rifova,ali iap zanimljiv album za lepo slusanje,samo jedan minus - ne moze bas dobro da se pije uz njega :(

Skinuh album, doduse nekoliko zadnjih mi fale...ali sve u svemu svidja mi se albumce...za sada mi je slabiji od Nattfodda...mada je ova Korpens Saga zaista zarazna...

• 4 weeks later...
KOJE SMECE...

Prestani da mi ides na zivce :evil:

Dobar je album...Umeju oni to i bolje, ali nije lose...

Nije nista posebno a nije ni djubre... ne verujem da ce mi dugo odvlaciti paznju

ma,ovo je klasicno VeSEljenjE bend...kao i trollfest...nije lose za slusati,ali nije bend na koji /slit wrists...

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...