October 21, 200321 yr comment_295131 The Bloody Earth смара! Обожавам My Dying Bride, али ово није ни присмрдело. a: Ако мене питате, добро је што више не постоје. Свакако, ценим туђе мишљење.
October 22, 200321 yr comment_295540 ОК, мушки вокал ми мало смета, али музика и женски вокал су ми без мане.
November 26, 200321 yr comment_322867 Ima li ko ovdje da preporuci par grupa , sa ovakvim stilom svirke. Mene su odusevile one klavijature i zenski vokal , a posebno je sve to dobro ukomponovano sa gitarama. btw. ima li gdje u prodaji ovaj odlican album :?
November 27, 200321 yr comment_323383 Koji je razlog raspada benda? Cula sam da basista treba da se odseli u Ameriku...
November 27, 200321 yr comment_323653 Ako se ja dobro secam, pevacica (ili klavijaturistinja?) se udala, a valjda je i neki muski clan otisao u vojsku... :? u bendu je ostao zapravo samo gitarista tj. osnivac Pre neke dve godine on je pokusao da okupi novi sastav ljudi, ali to je i ostalo prilicno samo na pokusaju... :roll: Nemam pojma da li se dalje nesto desavalo sa bendom...
December 3, 200321 yr comment_327812 Skidam im kapu! To je sve... Čak i danas, jedini pravi doom koji je ovde sviran...
December 4, 200321 yr comment_328324 pa pretpostavljao sam da je MDB , s obzirom na ime one pjesme. Mene ipak zanimaju manje poznati bendovi, ne previse izvikani. Anyway thanks
January 3, 200421 yr comment_349452 da li bi neko odgovorio na moj post Zaraza,Skepticism,Funeral,rani Novembers doom... izvini ako ti ovi bendovi budu malo preteski,ali ja tako volim. do samrtnog ludila teski...MDB je za njih pjesma slavuja. a The bloody earth je nas najaci bend,i jedva cekam album! najaci gowl vokal koji sam cuo. HOCU DA NARUCIM ALBUM!!!!
January 3, 200421 yr comment_349454 Skidam im kapu!To je sve... Čak i danas, jedini pravi doom koji je ovde sviran... i,naravno,Cathedral. a sacekaj Withed Tears album,mozda se iznenadis.
January 3, 200421 yr comment_349503 Govorite o ljudima koji ni neznaju da ovaj sajt postoji! Inace gitarista ovog benda drzi metal kafe "Distorzija" u Nishu (Goran Zizi), chesto kod njega popijem kaficu i procaskam sa njim... Obradili su Dethroned Emperor na njihovom jedinom(nazalost)albumu
November 4, 200420 yr comment_594508 The Bloody Earth vrhunski bend.Onaj jedan album je fantazija.Bash shteta shto su se raspali.... Kako da dobijem taj cd
November 6, 200420 yr comment_595674 osim sto je produkcija takva kakva je (a dobra je za srbiju '96, kada je doom bio toliko popularan da ga je slusalo 10ak ljudi u zemlji), primetila sam da ljudi ispadaju iz ritma na vise mesta ... al' dobro, ako se to izuzme, materijal je jako interesantan. prva i poslednja pesma su vrh! steta sto vise ne postoje... bas bih volela da ih cujem uzivo...
June 4, 200520 yr comment_816698 volim ja ovakav zvuk.....osim shto su prilichno skinuli fazom MDB-a nemam nikakave zamerke za Requiem for the weeping souls...chak su se i zenski vokali lepo uklopili u sve to (mada mislim da TOD to mnogo bolje rade ha ha).....to je doomchina...teshka i ubistvena
February 1, 200619 yr comment_1017515 Da li neko ima tekstove sa albuma Requiem Of Weeping Souls? Na omotu ima nekih stihova, ali to nije sve.
July 2, 200619 yr comment_1174637 Ne slusam doom ali po meni to je jedan od najboljih albuma u tom zanru.Bend se odavno raspao,sada gitarista(Zizi) ima neki "projekat" Duh Predaka koji je malo u etno fazonu.Nema CD-a samo kasetu su izdali a sto se produkcije tice stvarno je na zavidnom nivou.Prica se da im je MDB ukrao neki rif.
April 15, 201114 yr comment_2332842 E pa ima tema,sorry nisam video,uradite nesto,sklopite je u jednu.