Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 134.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• NECU VASE SAVETE     JEDITE GOVNA!

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kako ti se zove devojka Lalovicu? Milan?   1. Zajebi te Kuruzove "postao sam advokat i sada idem po fensi mestima iako sam do pre dva meseca jeo pastetu rukama" fazone. Idi u Belu ladju. Klopa sjajn

• Promeniti ime teme u "Kuruzove gastronomske avanture"

comment_2625812

Izguglao sam da je Slovenacka firma, nego rekla "kupiti sirove u Perutnini Ptuj", a nisam do sad zapazio njihov logo po Maxiju, pa sam pomislio da imaju svoje radnje po Bgu.

Pa u Perutnini u smislu imaju svoje prodavnice koje se zovu tako (Perutnina Ptuj) :D Na Djermu, Kalenicu, u Ivana Djaje (kod Kalenica)...

Jej, ipak sam dobro ukapirao.

Blagodarim

comment_2625861

@Demon Seed: Ako ti se bas je*e za zdravo jelo imaju super chicken nuggets, prodaju se smrznuti u paketima od tipa kilo :D Zapravo imaju ukus na pile, za razliku od McDonalds varijanti. Isto ih je Chikenita pre drzala (ne znam sto vise ne).

Elem, ja od Perutnine kupujem mahom Koktel virsle (imaju najveci % cistog mesa i jebeno je zabavno jesti tako male virsle :haha: ) i Poli Light (koji je usput kod njih i do 100din jeftiniji nego u Maxi i sl. prodavnicama).

Imas listu maloprodaja na njihovom sajtu http://www.perutnina.com/maloprodaje-u-srbiji

Ko ima kinte nek proba i dimljeni cureci filet (kao pecenica od curke).

comment_2625875

Woody su najbolje virsle by far i sve pohvale za chicken nuggets super su.

Poncho je jedno veliko obožavanje. Tu su mi u kraju blizu, tako da kad se vrćem iz grada, uvek navratim kod njih na jednu pljeskavicu za laku noć <3

UVEK ALI UVEK, pravi ritual! Pogotovo posle koncerata ili svirki, kad te bas pojede pa moras da nadoknadis to. Zna se tacno da u 5 ili 6 ujutru budim matroce(ali do sada su se vec navikli) tako sto sedim u kuhinji i jedem stvari iz Poncoa, i to bas ovog kog Demon Seed pominje posto zivim veoma blizu tu.

Edited by Lunar

comment_2625996

Kad smo kod viršALA, ove Woody su odlične, nije me bilo sramota pre neku godinu da pitam ove što prodaju hot dogove na Slaviji i kod hrama koje viršle uzimaju :haha:

Jesu samo umeju mnogo nezgodno da sednu i nekad izdaleka mirisu na amonijak :D
  • 3 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.