Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.4k
  • Views 134.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• NECU VASE SAVETE     JEDITE GOVNA!

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Kako ti se zove devojka Lalovicu? Milan?   1. Zajebi te Kuruzove "postao sam advokat i sada idem po fensi mestima iako sam do pre dva meseca jeo pastetu rukama" fazone. Idi u Belu ladju. Klopa sjajn

• Promeniti ime teme u "Kuruzove gastronomske avanture"

comment_2686452

A eto, moze i tako, ja izonanisem na neku kombinaciju, a Kuruz obavesti gde to ima u Bgu da se rucka, fino. Inace nikad nisam placao za kukuruznu pogacu + kiselo mleko, ne znam kakav je ugodjaj, mada mi se cini da mu malo ubija smek kad platis. Kao seks.

Edited by Demon Seed

comment_2686477

a, pa ne znam da l' imaju kukuruznu pogaču i kiselo mleko

znam da imaju vrhunske šnicle, kobaje, ražnjiće i rolovane ćevape

ima pogača ispod sača, odlična je

kiselo mleko možeš da poneseš od kuće

comment_2686536

Sunce ti jebem, kakvu sam cezar salatu danas jeo u Martinovic mesari :o Ako znate gde je KMN u onom prolazu, e pa, ne skrenete levo ka KMN-u, vec samo produzite pravo, direktno u Martinovice nailazite. Na spratu imaju taj restoran, za 10 minuta su mi spremili cezar salatu za 300 dinara, raspametio sam se, jedva sam pojeo. A inace mnogo jedem. Kao poredjenje, cezar salata u Kosavi je duplo manja, a kosta 350 dinara ;) Plus ovde kod Martinovica je na vrhu cvrcala przena slanina. Sve sveze

comment_2686588

Internet kaze Blok šesettri

A ti mi se sviđa što si konkretan u objašnjavanju, kao da svi živimo na Nbg :haha:

Ok internet kaze KMN u onom prolazu je izgleda u Zmaj Jovinoj

Internet ne zna gde je taj Martinovic

izvinjavam se :D

Edited by Demon Seed

comment_2686713

Internet kaze Blok šesettri

A ti mi se sviđa što si konkretan u objašnjavanju, kao da svi živimo na Nbg :haha:

To je blok 1. A realni orijentir je novi "Merkator", restoran se nalazi na uglu sa druge strane ulice (Omladinskih brigada), dijagonalno gleda na crkvu. Još bolje, evo mape sa desne strane.

• 2 weeks later...
comment_2691289

Eeee, kad rece Slavija, imas u Makenzijevoj, prodjes prvu raskrsnicu sa semaforom, i sa desne strane ima mesara 3 bika se zove, rade besplatno i rostiljanje. Imaju sve zivo bukvalno. Preporuka pileci batak, rolovana dzigerica, punjena pljeskavica. Sam odaberes koje ces parce da ti izrostiljaju, odmeri ti i naplati ti samo zivu meru ;) Veruj mi, za 200 dinara pojedem pileci batak, jedva disem. Na zalost, ne radim vise u blizini te mesare, pa i ne kupujem :/

comment_2691364

Kako kajmak i pršuta mogu da pokvare bilo kakav ukus?

Pa ustipci i mekike su specificno testo, lepo samo po sebi, prsuta i kajmak pripadaju nekom hlebastom tripu tipa lepinji i sl. Bar po meni.

Edited by MissionVao

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.