Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 101.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ne zamjeri borku,ispala mu kasicica sa kavijarom zbog turbulencija u avionu pa se iznervirao

• Slušam sve što mi se svidi. Šta je black metal, a šta nije, niti znam, niti razmišljam o tome dok slušam muziku, a i ne trudim se da nekome bilo šta objašnjavam. Nema ni vajde da se o tome puno raspra

comment_2592242

nije mogla,tacno joj je mjesto dje je.imalo je on vec fenomenalnih albuma,ali ovo je klasik zanra,komotno to mogu da izjavim vec sad.

i da,zaboravih da kazem da je ovo najbolji bas u bm-u jos od mardukovog hevn sel brna,bas mu je jebao majku kako ga je odradio

comment_2592254

"For The God Below" od sredine... jebem mu sunce. Drago mi je što je album ovako ispao, zaista sam očekivao nešto na fazon prethodnika, pogotovo kada je neko rekao da je otprilike isti fazon.

tebe nikako pms da prodje samo se svadjas

Iš, more.

comment_2592255

pa han som hatar koja je bila na trejlerima je na fazon proslog samo ublekerena,mislim ima onaj r'n'r vajb,otud da vuce.mislim i dalje je to slican fazon,samo vise albijentale i metal djelovi su blekerskiji,i mnogo sve bolje odradjeno.

comment_2592311

Pa da, ako je zamisao bila slična, ovde je sve to dostiglo nivo kakvog na prošlom albumu nije bilo.

pa i nije,onaj je bio vise kurcevit i bijesan,ovaj je bas tezina,ocigledno je njemu najbitnije sta mu je u glavi i zato mi je shining postao jedan od najmilijih bendova jer je iskren do kraja.

hvala puno

Niklas je odradio vokale za jednu od pesama sa predstojećeg Kozeljnik EP-a koji uskoro izlazi, bio u Beogradu prošlog meseca da ih snimi. Posle ovakvog Shining albuma, to dodatno dobija na težini.

istina,bas me zanima kako ce to da ispadne,posto mi kozeljnikov rad nit' smrdi nit' mirise,mogao se neko dogovoriti i dovuci ih ovamo.

comment_2592367

Niklas je odradio vokale za jednu od pesama sa predstojećeg Kozeljnik EP-a koji uskoro izlazi, bio u Beogradu prošlog meseca da ih snimi. Posle ovakvog Shining albuma, to dodatno dobija na težini.

To je bilo ono kada je neko rekao da ga je video u "Festu", onda. Mora da su ostvarili kontakt pre Patrisije Tomas, radi promociju za Shining i The Stone.

pa i nije,onaj je bio vise kurcevit i bijesan,ovaj je bas tezina,

Hm, ovde nam se razlikuju mišljenja, meni je prošli bio sav ujednačen, malo promena tempa, sve mi je ravno, kao da samo teče bez previše događanja. Opet, to je samo moj utisak.

comment_2592380

A ja baš da je bio nekako indiferentan i utonuo. :haha:

Nego, Black Desire, ti studiraš švedski jezik, beše? Kakva su njihova pravila pri ispisivanju naslova? Cenim da se ništa ne piše velikim slovom osim imena, jesam li u pravu?

comment_2592759

Nego, Black Desire, ti studiraš švedski jezik, beše? Kakva su njihova pravila pri ispisivanju naslova? Cenim da se ništa ne piše velikim slovom osim imena, jesam li u pravu?

Diplomiro prosle godine :)

Pa u sustini samo se prvo slovo veliko pise, osim ako tu jos nisu imena i ostale stvari koje se pisu velikim slovom, da ne nabrajam sad.

Edited by Black desire