Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2255714

I sta sa tim ces da ides kroz grad da izgledas kao neki DJ :D

Btw , meni nikako nije legao novi DB , sranje mi je.

• Replies 3.6k
  • Views 276.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cekajte hejteri da izadje prvi singl.   A ti Dekapitatore, kad su oni izdali zadnji album ti si tek poceo da slusas Maidene, tako da nemoj komentarisati da li ce imati black metala ili nece.

• Vozd Jovan Pogani
    Vozd Jovan Pogani

ZAR OVA ZAJEBANCIJA DA IMA 142 STRANICE KENJANJA... DACE BOG DA SE UKINE INTERNET POJEDINCIMA...

• The Satanist živa dosada

comment_2255735

http://www.youtube.com/watch?v=ESvYu0qRT8o

Da vam malo prenesem dozivljaj od sinoc. Enslaved su dosli, svirali, oduvali i otisli. Isa, Ground i Raidho - tri velicanstvena momenta. Dimmu je ipak na malo vecem nivou, tu je scenografija, te novi kostimi, ali su odsvirali sasvim pristojno. Sahg je onako, mesavina Alice in Chains i Black Sabbath. Norvezani su mirni ljudi :) Dobro je bilo kada je Kjellso iz Enslaved dosao na binu, samo u belim gacama, onako debeo, sa tortom da cestita rodjendan Galderu :)

comment_2255736

Толике слушке ја користим за каунтер

comment_2255747

ja upadnem jednom u pola godine,isamaram klinjariju cisto da vidim dal' aj stil got ej death metal.

sta ces,ja sam PS generacija,quake i unreal na dzojstiku,sve sto je na mis i tastaturu je presmijesno za nas.

comment_2255749

Ko još igra CS... 4 iste mape koje se vrte već 10 godina.

dd2,inferno,aztec,fy_snow.

Ако је неко расположен за шурење нек да ај пи па да се пегламо

comment_2255795

sve zvuci super ali aneta kao da se iz bunara dere za pomoc.stvarno dosta lose zvuci + su joj masu dileja na vokale nabili...

Mislim da su tezili ka tome da bude isto kao na disku, ona ima fenomenalan glas, pa su nabacili svasta nesto :) Skoro u celoj pesmi ona je bila u drugom planu, skoro da se i nije videla iako se publika odusevila kada se pojavila. Tek kasnije se spustila na binu. Snimao sam i ja tu pesmu, cisto da imam za uspomenu, ali biser, zaboravio da ponesem kabl za mobilni telefon.

Dimmu je odsvirao sasvim solidno. Ima i jedna odvratna scena, nisam siguran na kojoj pesmi, Gadler je napunio usta sa vodom i u sledecem trenutku vidis kako mlaz vode iz njegovih usta ide nekom u lice ispred bine, odvratno! Suvise se uziveo u bljuvanju krvi na snimanju spota za Gateways :lol:

comment_2256908

Тако је написао господин Новалиис, не ја. И ја исто чисто сумњам да ће нови албум овог бенда врбовати неког у метал, на сву срећу.

comment_2257005

Ma mislio sam na metal generalno, ali kad bolje razmislim, zbog cega? :haha: Metal je ionako vec komercijala i trend u svetu, nije UG kao nekad davno. :haha:

Kao sto rekoh, ja totalno mogu da vidim Dimmu borgir na jednom od sledecih evrosongova.. :)