Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 162.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pa šta je nego salata? Da nije možda kompletan obrok? Ovo je meden recept ali kao prilog, ovo ima cirka 200-250kal, šio mu ga Đuro, odnos makronutrijenata 80% UH, 20% masti, nula proteina. Sve što ov

• Niko od nas ne voli kada je u nepriatnoi situacii, kada ima problem... ali i iz tog loseg stanja, dau se izvuci neke dobre stvari. Nauci kako da se boris i kako da pobedzues i unistavas prepreke   S

• In The Flesh
    In The Flesh

Informiši se prvo, idiote. U Beogradu je centar. Izguglaj Dr Ana Gifing.   Pa onda seri tako autoritativno.

comment_1756880
194 i 96 kg. Rado bih se odrekao desetak komada :D

U pa ne moras, moj ortak iste visine (kao i ja :)) ima oko 100kg, imao je i vise, a ne izgleda nista nabudzeno ili suvisno. Naravno, redovno je u teretani :)

comment_1756885

To je ok kad rasporedis i taj visak u misice,onda mozes da delujes debelo i tromo pa kad nekome razvuces samarcinu 3 kruga mu napravi glava.Poznajem ja tipa koji ovde drzi agenciju za obezbedjivanje,Delta Security,znaci lik ima 140 kg,mislis 'a gledaj ga debeo,trom' jebote prosle godine izbila masovna tuca,uleteo on,kad je spucao nekog lika ovaj pao u nesvest istog momenta.

comment_1756897
Naravno, redovno je u teretani :)

nisam u stanju da idem u teretanu duze od 2 meseca. Dosadno mi to :D

A i nije mi primarno da izgledam prebudzeno. Vishe sam u fazonu da budem mrshav, poshto sam utvrdio da sam zenskom rodu bio privlachniji dok sam bio tanji :)

comment_1756953

Krenuo sa sklekovima i vezbama sa tegovima...isao i na fudbal...ali se malopre toliko najeo, da mislim da cu puci...eh...

Sta me briga, iovako sam dobar...sto bi se reklo, svaka bi me majka za zeta pozelela :)

comment_1761263

krenula sam proslog ponedeljka na boks ^^

mislim da sam rodjena za taj sport...

inace, 180/62-3

danas sam, pricajuci s drugaricom, shvatila koliki sam u stvari bolesnik sto se hrane tice...

vodim racunima o svim onim glupostima, da se tipa voce jede pola sata pre jela (preporucljivo rucka) ne pijem mleko za vreme obroka, samo posle... i tako nesto

comment_1761295

Otkad ne jedem u studenstkoj menzi mnogo mi je bolje...

A i deda je krknuo cjurku tako da sad imam pun zamrzivac kvalitetne klope za zimu :):):)

Ne znam, evo bavim se sportom, sad svaki dan trcim po 3km, vezbam, radim raznijeh trbusnjaka i cuda, skacem uz stepenice, ne veceram, ne zderem slatkishe (sem po malo cokolade za kuvanje al to samo pre podne.. sta cu kad volim), imam decka, ucim...

Ocekujem da se to svo moje "zalaganje" pokaze na vagi do Nove Godine inace cu da se izdeprimiram strashno.... :no:

Mada, fakat, osecam se mnogo bolje i ne bole me vise ledja :)

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.