December 13, 200816 yr comment_1819250 Sinoc bas prosarah Leprosy... jos uvek nenadjebivo. moracu i ja sad to pustiti...bas sam juce razmisljao da pustim Death...onda se toliko odusevim da preslusam sve albume...svaki je odlican, na svoj nacin...
December 13, 200816 yr comment_1819253 When you taste the truth you will see like others before me, to you I am past, a story to tell tell it. RIP
December 13, 200816 yr comment_1819257 Those that stood beside me I'm glad you understand Behind these written words I share the simple plan -To hang on to the way that we feelХвала за све.†
December 13, 200816 yr comment_1819258 moracu i ja sad to pustiti...bas sam juce razmisljao da pustim Death...onda se toliko odusevim da preslusam sve albume...svaki je odlican, na svoj nacin... E, to se i meni uvek desi Jedan od prvih metal bendova koji sam cuo, slusam ih vec vise od decenije i jos mi nisu dosadili. Genijalno.
December 13, 200816 yr comment_1819270 E, to se i meni uvek desi Jedan od prvih metal bendova koji sam cuo, slusam ih vec vise od decenije i jos mi nisu dosadili. Genijalno. Ja ne smem ni reci kad sam ih poceo slusati A stvarno nikad ne dosade...odlicni su... Evo, pustam ih...
December 13, 200816 yr comment_1819300 Born into darkness Where sounds portay the images that are out Out of reach from my sight Which has been denied Hands change into my eyes Body senses intensified Sight so close yet far awayRest In Peace Chuck Schuldiner
December 13, 200816 yr comment_1819338 only the good die young... ne smem ni da mislim o tome koliko je godina proslo.
December 15, 200816 yr comment_1820633 moracu i ja sad to pustiti...bas sam juce razmisljao da pustim Death...onda se toliko odusevim da preslusam sve albume...svaki je odlican, na svoj nacin... E, to se i meni uvek desi Jedan od prvih metal bendova koji sam cuo, slusam ih vec vise od decenije i jos mi nisu dosadili. Genijalno. uvek, ali uvek mi se ovo desi...kad god pistim neki album Death-a, odmah zavrsim teko sto preslusam njihovu celu diskografiju a nda narednih nedelju dana intenzivno slusam ovaj bend...prosto nemam reci
December 15, 200816 yr comment_1820640 kako napreduje onaj tribut? pozurite ako ocete to lepo da zvuci
December 23, 200816 yr comment_1827324 kako napreduje onaj tribut? pozurite ako ocete to lepo da zvuci bice, makar sa ritam mashinom xD
December 23, 200816 yr comment_1827375 nije moguce da ne mozete da nadjete bubnjara za Death tribut jbt zovite ljude jbt nije moguce da nema aj bilo bi lepo kada bi se malo to ozbiljnije uradilo i mogli bi lokal lepo da zakupite da vam neko ne uzme
December 23, 200816 yr comment_1827401 Ne brinem se za lokal toliko, Čiča Mito, treba nam neki Zverko da hoće i može... tražimo, tražimo.
December 28, 200816 yr comment_1829997 Bilo je toliko death tributa(khm)i bice ih uvek al nije to to dzabe
January 1, 200916 yr comment_1831365 Jel slusao neko Voodoocult, tu su bili Lombardo, Mille Petrozza i Schuldiner
January 13, 200916 yr comment_1839552 nije moguce da ne mozete da nadjete bubnjara za Death tribut jbt zovite ljude jbt nije moguce da nema aj bilo bi lepo kada bi se malo to ozbiljnije uradilo i mogli bi lokal lepo da zakupite da vam neko ne uzme Ako cemo posteno, svirati stvari od Sean Reinerta ili Gene Hoglan-a je i vise nego zajebana stvar, tu treba biti bas majstor a i brz Voodoocult je, bar po meni tesko sranje, jedna pesma je solidna i na nju Chuck svira solazu! Zar nije trebao da se pojavi neki tribute sacinjen od eks muzicara i kolega?
January 14, 200916 yr comment_1839950 Voodoocult je, bar po meni tesko sranje, jedna pesma je solidna i na nju Chuck svira solazu! Pa to, kakve velicine. A sranje je
January 18, 200916 yr comment_1843245 Ako cemo posteno, svirati stvari od Sean Reinerta ili Gene Hoglan-a je i vise nego zajebana stvar, tu treba biti bas majstor a i brz Ja vise i zaboravih koji to bend bi...uglavnom, svirali su u CK13 negde na leto prosle godine i opice Flesh And The Power It Holds ... kako se samo bubnjar izmasao ... to je tako smesno (a i tuzno) delovalo !! Stvarno treba biti majstor pa "odlupetati" pojedine stavi Death-a !!