Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 114k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Lako je biti bezobrazan ali je tesko biti iskren u onome sto volis,a to je tebi najslabija strana.Bicu danas na Pestilencu a sto bi Lemilica rekao onomad nekome kad je hteo da bez uvijanja rascisti ne

• ocu boli me kurac da se natezem sa nekom gerijatrijom,rekao sam sta sam mislio sad odjebi dalje

• Nisi ti nista rekao a ja mozda imam toliko godina ali izgledam sigurno mladje od tebe.U svakom slucaju imacu danas Bolt thrower duks,pa pridji,picketino!Samo kenjas,da li bio ja ili neko drugi,ni za c

comment_1819258
moracu i ja sad to pustiti...bas sam juce razmisljao da pustim Death...onda se toliko odusevim da preslusam sve albume...svaki je odlican, na svoj nacin...

E, to se i meni uvek desi :da: Jedan od prvih metal bendova koji sam cuo, slusam ih vec vise od decenije i jos mi nisu dosadili. Genijalno.

comment_1819270
E, to se i meni uvek desi :da: Jedan od prvih metal bendova koji sam cuo, slusam ih vec vise od decenije i jos mi nisu dosadili. Genijalno.

Ja ne smem ni reci kad sam ih poceo slusati :)

A stvarno nikad ne dosade...odlicni su...

Evo, pustam ih...

comment_1820633
moracu i ja sad to pustiti...bas sam juce razmisljao da pustim Death...onda se toliko odusevim da preslusam sve albume...svaki je odlican, na svoj nacin...

uvek, ali uvek mi se ovo desi...kad god pistim neki album Death-a, odmah zavrsim teko sto preslusam njihovu celu diskografiju a nda narednih nedelju dana intenzivno slusam ovaj bend...prosto nemam reci

comment_1827375

nije moguce da ne mozete da nadjete bubnjara za Death tribut

jbt zovite ljude jbt nije moguce da nema

aj bilo bi lepo kada bi se malo to ozbiljnije uradilo

i mogli bi lokal lepo da zakupite da vam neko ne uzme :D

• 2 weeks later...
comment_1839552
nije moguce da ne mozete da nadjete bubnjara za Death tribut

jbt zovite ljude jbt nije moguce da nema

aj bilo bi lepo kada bi se malo to ozbiljnije uradilo

i mogli bi lokal lepo da zakupite da vam neko ne uzme :D

Ako cemo posteno, svirati stvari od Sean Reinerta ili Gene Hoglan-a je i vise nego zajebana stvar, tu treba biti bas majstor a i brz :muzicar:

Voodoocult je, bar po meni tesko sranje, jedna pesma je solidna i na nju Chuck svira solazu!

Zar nije trebao da se pojavi neki tribute sacinjen od eks muzicara i kolega?

comment_1843245
Ako cemo posteno, svirati stvari od Sean Reinerta ili Gene Hoglan-a je i vise nego zajebana stvar, tu treba biti bas majstor a i brz :muzicar:

Ja vise i zaboravih koji to bend bi...uglavnom, svirali su u CK13 negde na leto prosle godine i opice Flesh And The Power It Holds ... kako se samo bubnjar izmasao ... to je tako smesno (a i tuzno) delovalo !!

Stvarno treba biti majstor pa "odlupetati" pojedine stavi Death-a !!