February 1, 201015 yr comment_2140575 Ja sam čuo 4 nove pesme na nekom demosu i nisu mi se baš nešto svidele. Videćemo kakav će biti ostatak.
February 1, 201015 yr comment_2140624 To su bili demosi delova, manje-vise nabacani rifovi, a ne gotove pesme.
February 24, 201015 yr comment_2152688 Srnje trebao je da umre corey taylor Ili joey jordison ne CHUCK!Ko zna sta bi sve bilo da je ostao ziv ..! hahahah...svaka ti cast...Slazem se s tobom!!!
April 27, 201015 yr comment_2182993 http://www.youtube.com/watch?v=rSxwe98QFiQ&feature=player_embedded This video was displayed on Chuck's funeral and it's made by his mother with her choices of music. Baš težak video.
May 10, 201015 yr comment_2187711 Jebote ovde pola likova iz bendova :)Uz duzno postovanje da li vi svatate da ako kazete rip chuck pljujete na sve njegove radove posto covek se celog zivota zalagao za haos a vi pocivaj u miru Edited May 10, 201015 yr by STARSHOOTER_SUPREME
July 2, 201015 yr comment_2211922 Ja ne slusam toliko death metal, ali grupa Death je nesto posebno. Imali su jedinstven zvuk, niko to nece postici kao sto su oni. Chuck je bio genije. Kakav je glas imao, kakve je pesme pisao. Umetnost.
September 2, 201014 yr comment_2233676 Kakvi ste vi emosi bre, u pičku materinu. Plačete tu deset godina o smrti lika koji se drao i postujete slike gomile istih takvih likova koji nisu imali gram sluha i još se medjusobno zakačite oko gluposti. Kontam da svi vi imate neki bend u kome ni vasi pevaci ni vi nemate sluha pa se vadite na fazon "mi smo underground tebra, mislim ovaj-onaj, ded metal rispekt.. aaaaa, aaaaaaa"
September 2, 201014 yr comment_2233677 Kakvi ste vi emosi bre, u pičku materinu. Plačete tu deset godina o smrti lika koji se drao i postujete slike gomile istih takvih likova koji nisu imali gram sluha i još se medjusobno zakačite oko gluposti. Kontam da svi vi imate neki bend u kome ni vasi pevaci ni vi nemate sluha pa se vadite na fazon "mi smo underground tebra, mislim ovaj-onaj, ded metal rispekt.. aaaaa, aaaaaaa" Kakav si idiot
September 2, 201014 yr comment_2233681 pa kad samo kenjaju bre. chuck bi ih otero u kurac. nek slusaju muziku i nek se pije i lozi. za kmecanje mogu da odem na tokio hotel forum Kakav si idiot
September 23, 201014 yr comment_2242808 Hoce neko da pravi Death tribute?! Ja sviram bass, pa aj samo jos da se sastavimo sa dve djitre i BUBNJAREM JEBENIM ako je to ikako moguce!
September 23, 201014 yr comment_2242911 Kakvi ste vi emosi bre, u pičku materinu. Plačete tu deset godina o smrti lika koji se drao i postujete slike gomile istih takvih likova koji nisu imali gram sluha i još se medjusobno zakačite oko gluposti. Kontam da svi vi imate neki bend u kome ni vasi pevaci ni vi nemate sluha pa se vadite na fazon "mi smo underground tebra, mislim ovaj-onaj, ded metal rispekt.. aaaaa, aaaaaaa" Pa ti onda i idi,ili na grandov,to sto si ti bezosecajan to je tvoj problem,ljudima je sigurno zao sto je umro,mogao je da stvara jos dosta dobre muzike...a sto se tice sluha,posto ga mi nemamo...a ti imas ocigledno odsviraj i otpevaj nesto pa da vidimo i cujemo
September 23, 201014 yr comment_2242938 pa mozda je u tome fora, da neko ko je napravio Scream Bloody Gore bude u fazonu ae sta placete kao picke itd