Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 107.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ništa posebno album. OK, vratili su se nekom svom starom zvuku, njihova odluka, ali to nije moj ukus. Napravili su donekle iskorak ka tome na prošlom albumu, ali je tamo bar bio Demon Sweeny Todd, koj

• Huh...

comment_1348679
Crusader albumchina? Daleko. Taj album ima jednu od najboljih (ak ne i najbolju) Saxon pesama, naslovnica jel'te..al ostatak albuma je blagi uzas!!

Meni je taj album skroz ok. Produkcija je malo cudnija. Obozavam pesme: Sailing to America, Bad Boys, Do it all for you, Rock city.

comment_1352042
Neke od tekstova nije teško razumeti. Recimo, u Red Star Falling se sigurno ne govori o večitom derbiju, već o padu Berlinskog zida.

Miuslim da vecinu nije tesko razumeti, jer su jedan od retkih bendova gde je glas uvek produciran najbolje od svega ostalog :rockdevil:

comment_1352380
Vreme ga je pregazilo kao sto mozes cuti i na snimku.

pa ne bih se bas slozio sa tim, na Lionheart-u dobro, da ne kazem odlicno mozda i bolje nego na Metalhead-u, peva, a na novom nije to tako lose, al covek ima preko 50, sta ocekivati:)))

83-ce je bio koncert u zagrebu, ako se o tome prica:)

Najmanji tiraz i najskuplja ploca HM-a EVER!!!

comment_1353095

Сви бутлези су колекционарска издања, али постоји и гомила колекционарских издања која нису бутлези.

comment_1353106
ploca Live in Zagreb 83 izasla, morao bih da vidim za koga samo 500 primeraka, u danasnje vreme bi se to zvalo bootleg, a onda je to bilo kolekcionarsko izdanje:)

Tacno. Cuo sam neke price o tome ali samo kroz maglu. Moze nekako to da se nabavi?

comment_1353350

Ja znam samo jednog lika koji to ima, al cuva kao veverice u kavezu, tesko da nekako mogu doci do toga da bar prebacim plocu, medjutim mislim da na nekim bootleg sajtovima, ili pak blogovima, se mozda, al kazem mozda moze naci, svojevremeno je neki lik za doticnu plocu, na berzi ploca u londonu, trazio 2000 funti al je prodao za svega 1200?!?svega?A? i zbog toga ploca drzi record, ne verujem da je cena ista manja danas:)