Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.1k
  • Views 105.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Ništa posebno album. OK, vratili su se nekom svom starom zvuku, njihova odluka, ali to nije moj ukus. Napravili su donekle iskorak ka tome na prošlom albumu, ali je tamo bar bio Demon Sweeny Todd, koj

• Huh...

• 2 weeks later...
comment_881276
Ivane ne lupaj, tuci cu te.

a to sto saxon ne dolaze u Srbiju - nije samo stvar fanova. ako bi se uradila adekvatna promocija i AKO BI IH NEKO POZVAO, dosli bi, sto da ne.. icon_da.gif

Ima zena pravo! Sigurno bi dosli! icon_rockdevil.gif

comment_881303

Uskoro dobijam originalnu plocu "denim and leather" 1981.

Kada mi je rekao lik da hoce da mi da samo sto nisam svrsio od srece icon_smile.gif E sada mi kazite da li je normalno to moje ponasanje ili sam stvarno opterecen nekim stvarima icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Stvarno osecam nesto prema toj ploci... video sam je zadnji put pre 4-5 godine

comment_881381
Ima zena pravo! Sigurno bi dosli! icon_rockdevil.gif

cuj, pa dos`o bi i elvis da ga plate! (kralj nije umro)

a tu price neke, ne bi dosli ovo ono.. oni su muzicari, profesionalci, zive od toga.. sto ne bi dosli? icon_smile.gif

• 1 month later...
comment_914233

Vidim da se ovde odavno nista ne pise, hehe, nije me bilo neko vreme icon_smile.gif pa nije imao ko, ma samo da ubacim da sam skoro uzeo original LIONKING disk i album je prefektan Saxon nikad bolji icon_rockdevil.gif

Cini mi se da je mozda Metalhead bio nesto tu oko ali ovaj put su preterali wallbash.gif

comment_914250

Sto ne pricas covece da sam odvalio icon_redface.gificon_redface.gificon_redface.gif

pa da treba da se pokrijem, htedoh reci LIONHEART wallbash.gif strasno

album je izdao, steamhammer pa ako nadjes sajt mozda moze da se naruci, mislim da moze, dobra je stvar al to nisam u Solunu nasao i dupli dvd The saxon chronicles koji kosta oko 50 evra ali treba se to naci jbg

• 1 month later...
  • 1 month later...
comment_988895

Mislim da ovde nista nisam smarao.(yet)

anyway, ne znam zasto, al albume ovog benda dosta mucno nabavljam..prvi sam nabavio "Unleash The beast"(ja mislim josh iste godine kada je izasha), i relativno mi se svideo. A tek skora josh apr albuma. "Dogs Of War" ima dobru title track pesmu, ostalo je nyah. "Killing Ground" je nesto bolji, a "Lionheart" je IMHO u-bi-ca!

"Denim And Leather" je iznad proseka dobar NWOBHM album, ima stvarno dobre pesme tipa Princess, Rough And Rady, Play It Loud.. ali mi je zato "Wheels Of Steel" jebeno odlichan, i sto ga vise slusham sve mi se vishe svidja..jedan od onih albuma na koje jednostavno volim da se vracam icon_rockdevil.gif