June 16, 200916 yr comment_1980654 Hah, kad bi znao kolika je razlika između mojih i tvojih godina, ne bi mi verovao, ali videćeš. Čeka se sa nestrpljenjem da procuri album, da dobijemo konačno srpski black metal album koji može da parira svetski poznatim bendovima. Nadam se.
July 31, 200916 yr comment_2015560 Mozete cuti jos jednu stvar sa albuma na myspaceu nase izdavacke kuce: www.myspace.com/forcesofsatanrecords
September 4, 200915 yr comment_2045484 okacili su novu pesmu omega overcast the presence.pa poslusajte..nije lose ali za sada meni su i dalje favoriti pesme sa promo-a..
September 5, 200915 yr comment_2045553 Upravo to htedoh juče da pitam, na svim sajtovima kaže da je trebalo još u julu da stigne, ali da ga i dalje nema.
September 5, 200915 yr comment_2045589 Evo sta mi je Triumfall odgovorio kad sam ga na PM pitao gde mogu da nadjem cd - poruka je stara malo vise od mesec dana, tako da ne znam sta se trenutno dogadja: Doslo je do nekih tehnicikih problema tako da album malo kasni ali za koji dan bi trebalo da izadje. U Srbiji niko nece raditi distribuciju tako da album mozes da narucis od izdavackih kuca. Mi ne planiramo ovde da ga prodajemo vec da jedan deo diskova sto nam stigne zadrzimo a drugi deo cemo da ispoklanjamo najblizim ortacima. Mada sa druge strane, posto vidim da si iz okoline BG-a mogao bi da kontaktiras nase clanove koji tamo zive pa da vidis nesto sa njima, ali naravno kada budu stigli diskovi posto ih ni mi jos nemamo. Edited September 5, 200915 yr by Mare^^
September 5, 200915 yr comment_2045615 Ajd' ako neko bude narucivao, neka naruci jedan za mene, dacu mu/joj pare - nemam kreditnu.
September 5, 200915 yr comment_2045623 "Не планирамо овде да га продајемо, већ да га испоклањамо најближим ортацима." ...А остатак Србије нека се дрка са наручивањем у иностранству.
September 5, 200915 yr comment_2045627 Sto se potresate. Daunlodujete kad stigne, kome nije cimanje nek narucuje preko grane..