Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 193
  • Views 26k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• meni uopste nema smisla rangirati ove albume jer nikakav ocigledan pad u kvalitetu ne postoji, neverovatan niz stvarno. i ovaj album mi je predobar. malo siroviji zvuk mi uopste ne smeta, i najag

• Razvalili su ,samo sto je bilo nedje oko 150 ljudi,za ovakav bend sramota ali ne na njihovu vec na nasu sramotu.Jebi ga sta da se radi. Svirali su stvari sa zadnja dva plus Court In The Act, moram p

• Prelepo ide ova jesen uz Satan, uhvatio sinoć na samom kraju turneje i super mi drago što sam se iscimao, bilo mi nešto na jedva na kraju zbog posla da l ću i stići itd. Običan crni backdrop sa logom,

comment_2987583

mogu jer njihovi albumi noviji bas imaju zdravu produkciju gde ne forsiraju situaciju da bi zvucelo kao da je snimljeno pre 30 godina.

ovo mi zvuci kao da ide u tom smeru, videcemo kad izadje album.

Ma zezam se, kontao sam na šta misliš.

Na pola uha sam samo čuo sinoć pesmu jer bih ipak sačekao album full, ali nisam dobio taj vajb koji pominješ.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
comment_2995106

I ja bih samo da se pridružim hvalospevima za ovo izdanje. Life Sentence je bio grom iz vedra neba, Atom by Atom je bio dašak olakšanja da su u stanju da nastave niz a ovaj novi nam već govori da je Satan here to stay sa jednim od naj comebackova ikad i usudio bih se sad već i reći da im je skor u ovom milenijumu bolji nego u osamdesetim.

Produkcija jeste sirova ali čitao sam u nekom intervjuu da je to namerno tako odrađeno, da se ima dojam kao da vam bend svira u sobi i što se mene tiče ceo šmek je kao da imamo ispred sebe neki 80s biser. Ipak glavna zvezda albuma meni Brian Ross koji je godište moje keve, a nju baš ne mogu da zamislim u ovoj ulozi. That makes me think da je malo neizvesno koliko će starci moći uopšte biološki da nose celu ovu priču ali uživajmo dok traje.

Sve u svemu Satan ima za sad niz kao Accept, nadajmo se da će sledećeg biti i da neće biti njihov Rise of Chaos.

• 7 months later...
  • 1 month later...
comment_3017225

Eve gi ovaj Tanith https://www.metal-tracker.com/torrents/263518.html

Ko se ovih dana trudi oko novog Slough Fega, ovo mu dođe dobar accompanying album. To je ta less is more produkcija i dozvoljena doza Thin Lizzy pozajmica po 40 minuta albuma.

Na prve sluševe, solidan materijal, najviše mi se sviđa interplay vokala (Tippins peva i još jedan ženski vokal), no mislim da nedostatak nekon originalnijeg dojma ne čini ovo nekim materijalom za duža prevrtanja.

• 8 months later...