Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author
comment_1714689

U toku je snimanje novog promo materijala, ovoga puta u mojoj kućnoj produkciji... :D

Ako to ispadne kako treba, objavićemo ga kao nov promo, a ako ne, ućićemo u pravi studio i snimiti sve ponovo. Inače, novi promo će se zvati Destruction of the World, i imaće šest pesama...

• Replies 677
  • Views 70.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Drogarito
    Drogarito

Inner self i mass hypnosis plz

• Drogarito
    Drogarito

Pff nikad se ne bih odlucio.Ako svirate mass hypnosis odsviracete jednu od najboljih solaza ikada A ako vam je bubnjar dobar inner self je odlicna pesma da pokaze svoj skill!!

• Drogarito
    Drogarito

FAIL cekacemo do godine da dodje neki thrash bend P Srecno!

comment_1714800
U toku je snimanje novog promo materijala, ovoga puta u mojoj kućnoj produkciji... :D

Ako to ispadne kako treba, objavićemo ga kao nov promo, a ako ne, ućićemo u pravi studio i snimiti sve ponovo. Inače, novi promo će se zvati Destruction of the World, i imaće šest pesama...

bolje da u pravom studiju snimite 3 dobre i kvalitetne pesme nego 15 kuci...na duze staze vise se isplati da date malo kesa al da snimite ko ljudi

comment_1715026

Мрзим називе у којима има "of".

• Author
comment_1715199
bolje da u pravom studiju snimite 3 dobre i kvalitetne pesme nego 15 kuci...na duze staze vise se isplati da date malo kesa al da snimite ko ljudi

Pa, jedina razlika je što umesto sviranog imamo kucan bubanj. :( Inače, kvalitet snimka je toliko bolji koliko moj učitelj producira bolje od mene. :lol:

Мрзим називе у којима има "of".

I ja. :D

comment_1717287
Pa, jedina razlika je što umesto sviranog imamo kucan bubanj. :( Inače, kvalitet snimka je toliko bolji koliko moj učitelj producira bolje od mene. :lol:

:P cemu kucani bubanj kada se to sto vi svirate moze lepo i relativno precizno odsvirati u studiju ,tj odlupati u studiju..>?

comment_1718840

ako, treba nekad narodnjaka malo.... :wink2:

cuh da je kosta uzo ono australisko trajbal sranje. respekt! to se ceni! jos vam samo fali berimbau pa da opalite soulflaj blago meni hahaha.... zajebite vishe osamdesete. ili ako ste bas tolko zaludjeni za to doba kombinujte sa tribalom malo, dajte mu malo svezine tu jeeee.... mojne samo trash cepanje metalika megadet..... konstruktivni predlozi, momci! :wink2:

• Author
comment_1720880
Planirate li svirke sa 202-jkom izvan BG-a?

Nije sad da je meni lichno bitno,jer sam ja iz BG-a,al' reko da shirite bazu fanova.

Kad god smo u mogućnosti, gde god nas zovu, ičičemo. :) Imali smo dosta problema što se tiče vremena prošlih par puta kad su nas zvali, Peki upisiv'o fax, ja popravljao kečeve, i to... :(

Fazon, danas mi osamnaesti, mogli bismo da sviramo Anthrax ~ I'm Eighteen na nekoj svirci. :lol:

• 3 weeks later...
comment_1731825
Idi, bre, u qrac, sad čitam postove svoje, a i odgovore na iste s početka teme i LOL... Kakvih sve tu gluposti nema. Serem kao foka, ne znam gde se nalazim. :lol:

Je l' vidish sada da treba sram da te bude jer nisi voleo Sodom. :)