Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.4k
  • Views 181.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo malo zdrave klope:   Keksići bez šećera i čokolade. Ovaj preliv je kombinacija tahinija, ječmenog slada, kakaa, vanilinog štapića i vode, a keksići su od samljevenih lješnika i integralnog ovsen

• pljeskavice od pasulja, na tostu sa namazom od fete i mirodjije + salata od kin. kupusa+iceberg+sargarepa+kiseli krastavci sa provencale dresingom.   dakle: pljeskavice od pasulja -: kuvan pasulj z

• Night's Blood
    Night's Blood

YuMetal musaka   Potrebno: 1kg krompira 1kg paradajza 400 gr mocarela sira 1-2 tikvice List persuna 1 maslac 1 jaje 2 glavice luka zacini po ukusu 1 admin 1 moderator 1 iskreni clan  

comment_2502018

Шта ћеш кад напољу није самртајм.

Иначе, један он топик. Сутра спремам нови рецепт:

Скувају се макароне и виршле. Макароне се оставе да се хладе, за то време се исецкају виршле и направи се сос од следећих ствари: ситан сир, јогурт (не превише јер није поента да макароне пливају), сенф, зачини (кари, оригано, со и шта ко већ воли). Онда се исецкане виршле сруче у сос и то иде преко макарона. Лако и брзо се спрема, а укус је феноменалан. Само треба пажљиво са каријем, баш га мало треба ставити да не би убио све остале укусе.

Лу, ја сам зељаницу правио у 6 поподне. Једино ако ти тад није доручак. :haha:

Edited by Јарослав

comment_2502024

kad pomenu makarone, nikako da probam recepis koji mi burazer rekao da je hasao kod ortaka. pili i pirkali pa ih puklo na hranu i pohasali sve u gajbi, pa kad su gledali shta cje, taj ortak chija je gajba uzme i napravi makarone i stavi u njih malo vegete i pavlaku, kazhe burazer da je bilo okej jelo, al ono, bio je narivan, al u svakom sluchaju, probacju tipa sutra da vidim na shta to lichi..

comment_2502026

Брате, нема ту ништа спектакуларно. Био је надуван, а тада је све спектакуларно. Мада, ако убациш жито које је клијало три дана...

@ДМД: Јебига, нисам ја смислио. :haha:

comment_2502035

kad pomenu makarone, nikako da probam recepis koji mi burazer rekao da je hasao kod ortaka. pili i pirkali pa ih puklo na hranu i pohasali sve u gajbi, pa kad su gledali shta cje, taj ortak chija je gajba uzme i napravi makarone i stavi u njih malo vegete i pavlaku, kazhe burazer da je bilo okej jelo, al ono, bio je narivan, al u svakom sluchaju, probacju tipa sutra da vidim na shta to lichi..

Ja uvek u makarone stavim pavlaku, i u pirinač, bude mi lepše.

comment_2502036

O a sad za ove praznike kad pocnu da se pojavljuju kuvana jaja na svakom koraku :haha: tj. u svakom obroku.

РУСКА САЛАТААААААААААААААА

To samo za brata Lemija.

Кад га спомену, шта је са њим? Нема га већ неколико дана.

comment_2502043

Ух, пуњене тиквице! :wub: Али са киселим млеком или павлаком. Може и без, али некако ми није то то.

@ШајнингЕјми: Сос од печурака иде уз свако месо са кромпир пиреом. :da:

@NB: Леми? :haha:

Edited by Јарослав

comment_2502044

Ja uvek u makarone stavim pavlaku, i u pirinač, bude mi lepše.

nikad probao, ni jedno ni drugo.. makarone ionako retko jedem, a uglavnom sa paradajz sosom i sirom, a pirinach sa vegetom, ili ga samo posolim, a kad mi se jede slatko stavim kakao u prahu i shecjera.. moracju da probam to s pavlakom, dok ne izbacim mlechne proizvode iz ishrane..

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.