Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 508.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_2105821

Karadzic pod hitno mora da dobije otkaz.

I jebem ti Srbiju,zemlju kosarke.Na B92 i Pinku Farma i Veliki Brat,Na RTS-u neke serije,a ja camim za kompjuterom i buljim u izvestaj sa sajta Evrokupa.Zato prenose razne tenis fegete,turnire u Saudijskoj Arabiji i Monaku... :no:

Pobedismo Beneton.Mustafa,Keselj i Radivojevic odlicni.Tadija je uspeo da izgubi 7-8 lopti.Tejlor i Bakic u minusu sa indeksom.Igrao Strahinja,i on je valjda u minusu bio(ocekivano).

comment_2105894

Karadzic pod hitno mora da dobije otkaz.

I jebem ti Srbiju,zemlju kosarke.Na B92 i Pinku Farma i Veliki Brat,Na RTS-u neke serije,a ja camim za kompjuterom i buljim u izvestaj sa sajta Evrokupa.Zato prenose razne tenis fegete,turnire u Saudijskoj Arabiji i Monaku... :no:

Pobedismo Beneton.Mustafa,Keselj i Radivojevic odlicni.Tadija je uspeo da izgubi 7-8 lopti.Tejlor i Bakic u minusu sa indeksom.Igrao Strahinja,i on je valjda u minusu bio(ocekivano).

hell yeah, jebote

comment_2105900

ideeemooo!!

danas sam uplatio 250 dinara na hemofarm+zvezda i jebiga...

al sam zato singlirao za 500din zvezdu, bila kvota u meridijanu 3,4 nije smelo da se propusti, pogotovo sad kad smo u ludackoj seriji pobeda !!

+ mi usao tiket Aston vila 3+ Mancester 0-2 i zvezda u hendikepu (-6,5) ludnica :rockdevil: dodatnih 1200 din

eto para za neki koncert :muzicar:

comment_2105923

Јеби га, Рашко Катић и Јагодник дају кошеве док се Мачван зајебава.

Легендарни Боби-будућа звезда наше кошарке-је био бољи за 2 поена. Ретке ситуације.

comment_2107990

Није толико битан председник колико цела врхушка у Савезу.

Но, свакако боље ''секс-дрога-Бодирога'' него ли туљави и перфидни Капичић. Ред је да се склони већ једном...

Гани решили да прекину бојкот, кажу да ће вечерас напунити Пионир против Хемофарма. Можда ће нам Коки дати подробније информације. ;)

comment_2109662

U prvom poluvremenu smo bili ocajni pod kosem,u drugom mnogo bolji.Stime i Radivojevic odlicni,Dragicevic u prvom katasrtofa,u drugom poluvremenu dobar.Crnja kao da se popravlja po malo.

Bice steta ako Hemofarm izgubi,imaju stvarno dobar tim.

comment_2109774

ma poserem ti se na ovakav Hemofarm...

prosli utorak izgube 83-82 a sada 92-90, a u obe utakmice su imali prednost od 20 razlike !

Karadzic mars iz kluba, a igrace treba isamarati da se probude konacno...

comment_2109791

Ma pusti,i ja se iznervirah.Onog Feraru ne treba ubiti samo zato sto je nekad bio opasan igrac,a sto se tice selekcije tima treba ga muciti danima.Bolestan covek,one njegove zamisli ni u menadzeru ne bi prosle.Doci ce legenda sledece sezone na mesto trenera,nadam se.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.