Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

Петар идзуо данас, Милутиновић такође, погађао кад је најпотребније било, Недовић у првом полувремену добар, са пар лепих продора, ал у другом катастрофа, Бојан Поповић катаклизмичан, шутнуо у трећој четвртини 4 пута са 3 поена, све промашио, никакву маштовитост као плеј није показао, Човић је много боље одрадио тај посао у првом полувремену... Све у свему, усро сам се на крају треће четвртине, кад је било 2 разлике за њих, а на полувремену преко 10 разлике за нас, ипак коначно су показали карактер, и нису пукли у завршници.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ove godine je užasno suđenje, sudije šilje karu svaku utakmicu na nekim nebitnim stvarima. Ne znam da li je neko primetio da utakmice traju duže ove godine...

 

Једу говна,стварно је ужасно суђење. Посебно ми иде на живце кад судијама падне на памет да би супер било да за сваки јебени контакт свирају фаул.

Много смо бољи у одбрани без Морисона,а у нападу нисмо пуно изгубили. Бојан Поповић очајан као и обично ове сезоне,Петар уништио. Миле Илић играо као да му је неко ампутирао центар за равнотежу. Човић је СОЛИДНО одиграо,не могу да верујем јеботе. Лазић се данас није много чуо али је одличан у одбрани био. Он и Суботић су ми највећа изненађења,играју доста изнад мојих очекивања.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...