Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

На Нестеровића не рачунај, пре би играо у Тиволију за своју Олимпију него ли за Партизан.

А Голубовић није ништа искуснији од Ракоча, јесте нешто бољи ... али не и искуснији.

Весели је драгуљ који ће много значити Партизану на пролеће, видећеш ... а и поред свог неискуства, тврдим да је квалитетнији кошаркаш од Самарџиског. Кога је иначе Дуле и отерао својевремено.

Један солидан плеј као подршка Рашићу да, неки нови центар у овом тренурку не.

Имамо петорицу високих момака, мање више равноправног статуса, те се отвара широко поље за тактичку комбинаторику.

Млађани Бешовић је шести. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igramo centarsku igru.Marinovic i Keselj i 3 petice. :rockdevil:

 

Да сам на месту Пеше, турио бих искључиво циганска стабла да играју целу текму...док се не погрбаве. :twisted:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao sam CZ - Cibona, prvo poluvreme , tj koliko mi je rukomet dozvoljavao i sam kraj , to nije kosarka po mojem ukusu , trci , sutiraj , pa Kikanovic cim primi loptu suta , i sa 5.5 metara , ima ok sut sa distance , ali s obzirom da je petica ucinak od 50% za dva poena u NLB ligi je losh , ovo je druga utakmica zvezde da sam gledao i nisam nesto impresioniran , Pesic forsira brzu kosarku , to je moderan pristup , videcemo koliko ce ta filozofija biti dobra za nastavak sezone.

 

Sa druge strabe solidan Partizan , misaona kosarka koju forsira kosarkaski Kapelo Dule Vujosevic , sa prosekom primljenih poena tek nesto preko 60 , kosarkasni katanaco , kao sto igraju CSKA , Sijena , Panatinaikos .... vise sam pristalica takve pozicione kosarke , malo usporene , Vranes odlican , Lasme fantastican , nadam se prvom mestu zbog neophodnih bodova !Ali fali bolja igra bekova to je evidentno !

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao sam obe danasnje utakmice, Hemofarm - Azovmas i Zvezda - Pamesa , ocekivani rezultati , nisu mi jasne oscilacije Zvezde , u prvom poluvremenu ubiju protivnika pa stanu ,ali nije da mi je zao zbog toga :D , Vule Avdalovic ih potopio sa tri vezane trojke :) , Stimca jos uvek smatram za malo pametnog centra , ali mora se priznati da sve nadoknadjuje borbenoscu , i danas je bio odlican . Sto se tice igre sve isto kao i sa Cibonom .

 

Hemofarmu bi bilo lakse , i ne bi imali problema , da su Vrscani napunili halu, sramota da takav tm , sa takvim rezultatima nema podrsku u evro kupu .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pešić je novinarima kazao da Zvezda ove sezone neće osvojiti nijedan trofej.

 

"Ove sezone trofeja neće biti, a ako ih bude, priznaću grešku. U vrhunskom sportu nema slučajnosti i sreće, već mora svaki dan mnogo da se radi. Mi možemo Partizan ili Cibonu da dobijemo jednom ili čak dva puta, ali ne možemo u kontinuitetu da ih pobedjujemo, jer i dalje postoji razlika u kvalitetu", rekao je Pešić.

 

Pojedinci su se baš razljutili na ovu Karijevu izjavu. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ова друга слика ти није довољно добра.

 

2612cya.jpg

Имам такве патике. :rockdevil:

 

Pa u pravu je,to su cinjenice.Samo sto je malo glupo da tako nesto javno kaze.

Није глупо, свака му част за искреност.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Није глупо, свака му част за искреност.

 

Glupo je.Lose po moral ekipe i imidz ekipe u javnosti.Sta ocekivati od igraca ciji trener javno izvaljuje da nisu dovoljno dobri i da nema sanse da ista osvoje?Iako je upravu,to se tako ne radi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Звезди то треба, пре њега су стално причали неке празне приче, а њему свака част што није еуфоричан и што реално прича о клубу у којем ради, пошто навијачи то заслужују.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zvezda je i dalje u OK poziciji da ode na Final 8, kontam da će Pamesa imati 6-0 i u ovoj grupi bez obzira na to što će u ACB-u kopati i nogama i rukama da uđu u play-off. Tada klince čak i 3-3 vodi dalje ako npr. budu dobili Azovmaš većom razlikom nego što će tamo izgubiti (ok, recklessly sam pretpostavio da će 2x nabiti Apoteku...), a sasvim je realno da se napravi i 4-2, Hemofarm je ove sezone (nažalost) postao jedna indijanska ekipa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

'gani, ispušiste 3. utakmicu zaredom... Komentar na B92 sajtu:

 

Ako pažljivije posmatramo KK Crvena Zvezda u poslednjih recimo 10 godina, možemo da uočimo da se svaka njihova sezona sastoji od 6 faza:

Prva faza počinje u julu pričama o teškoj materijalnoj situaciji i fuzionisanju sa FMP-om, Hemofarmom ili nekim drugim klubom.

Druga faza je faza euforije. Počinje u avgustu dovođenjem novih političkih i finansijskih moćnika, novog trenera i čitavog niza igrača. U toj fazi svaki potpisani Amerikanac je Jordan, a svaki novi maladi igrač automatski postaje najtalentovaniji u Evropi. Tad se obično definišu ciljevi, a to su 3 domaća trofeja i FIBA ili ULEB kup u nastupajućoj sezoni i naravno osvajanje Evrolige u sezoni posle nje. Ova faza traje sve do kraja oktobra, odnosno do prvog derbija i šamara otrežnjenja.

Tada nastupa treća faza i saznanje da je Haus bolji od Ričardsona, da Avodžobi ne može da zaustavi Milojevića ni faulom, da je Kamings plej a Burks basketaš i da Peković može da ubaci u koš i loptu i Mišanovića i Kikanovića, sve u paketu. Posle derbija uslede porazi od FMP-a, Hemofarma, Olimpije i sličnih, a posle Domžala ili Zagreba krivica počne da se svaljuje na trenera.

Četvrta faza počinje bekstvom nekog igrača za Novu Godinu i karakteriše se gubljenjem domaćeg kupa i promenljivim igrama u FIBA ili ULEB kupu, uz poneku pobedu nad velikanom od pre 20 godina ili timom koji ima čuveno ime ali u fudbalu.

Peta faza se poklapa sa eliminacijama iz FIBA ili ULEB kupa i Jadranske lige, uz dovođenje dugo čekanog pojačanja koje treba da donese prevagu i spasi sezonu. Jedini je problem što to pojačanje niko nije hteo širom sveta.

Šestu fazu predstavlja domaće prvenstvo u maju i junu. Tada se navijači potpaljuju pričama o kupovini sudija, gepekovanju i nameštenom prvenstvu, a svaka utakmica u plejofu je incident. Ipak krajnji rezultat svega ovoga je čišćenje u 3 maksimalno 4 utakmice, što predstavlja i kraj šeste faze a i cele sezone.

 

Jos uvek nisam siguran jel ovo cetvrta ili peta faza, ali stvari polako dolaze na svoje mesto!!!

(Jerez, 30. januar 2009 23:53)

 

:) :) :)

Edited by BaalBehrit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...