Jump to content

Košarka


Geozee

Recommended Posts

ja bih stvarno voleo neki klub iz Makedonije, oni jedini nemaju ni jedan tim u NLB a bili su deo nekadasnje lige. Treba im malo pomoci, kao sto im nasi pomazu da imaju bolji vaterpolo i odbojku, pa da bude raznovrsnija i zanimljivija liga. Setite se samo Petra Naumovskog, koji je to igrac bio .... jbg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

šta će nam nekadašnja liga? Poenta je da imamo jake mečeve, a tome i služi Makabi. Ako Srbija ima 5 klubova to je deset tekmi sa Makabijem, a za većinu domaćih igrača to je ogromno iskustvo.

 

Tako da ne bi škodilo ni učešće 2-3 Grka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam uvek bio za sto jace utakmice, tako da bih voleo da udje Makabi. Nece se igraci mnogo iscimati sto ce da putuju tamo, ipak je to samo 1 tokom sezone.

E da smo bar prosecna zemlja pa da ulozimo pare u ove kljubove sto ne igraju NLB a imaju puno talenata, Borac iz Cacka, Metalac, Tamis, Novi Sad... Kada bi ti klubovi normalno funkcionisali (bez straha da ce da bankrotiraju svakog dana) to bi bilo uzivanje

Share this post


Link to post
Share on other sites

El Karnisero je najvece pojacanje za super ligu :D

 

 

Немој, синоћ је разбијао ствари по стану, изнервирао се због стања у клубу, мислио сам да ће и мене да запали. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zar im on nije samo trener? Ili pomocni trener ili sl...secam se da je na pocetku sezone tako neka prica bila...Though, mislio sam i da je neki bas manji klub, sad se vise i ne secam.

 

No, ovi 'nasi', Djekic i Mitrovic, minus indeks protiv Hemofarma x]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Đekić je izgubljen slučaj..

 

djekic je neuhranjeni , malokrvni indijanac koji ne da nije za mega vizuru , nego nije ni za kk superfund . neko mu sapnuo da je decko kao talentovan , a u sustini nista talentovaniji nije od strahinje milosevica. a mislim da je svima jasno kakav je kurton taj strahinja. takodje mislim da ni mitrovic nije nista bolji.

 

todoric da je pametan i osecajan covek unajmio bi mu neku kurvu da mu ga iskreno popusi , onako od srca , i samim tim podigne decku samopouzdanje. ovako ce se nesretnik i dalje gubiti u svojoj klinackoj apatiji , igracki potpuno stagnirati i na kraju krajeva propasti. a onda ce kroz 10god u kuriru izaci naslov sa podnaslovom: bejbi fejs monstrum! nekadasnji kosarkas i svojevremeno velika nada srpske kosarke branislav djekic , svirepo silovao maloletnicu u zvezdarskoj sumi.

Edited by Pristojni urinator

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sedeo je pored parketa, povređen je. Ubiše ga razna deca, stalno je ustajao da se slika s njima. :haha:

 

Osećao sam se mnogo smešno dok sam sam stajao ispod zastave u koju je gledala cela hala za vreme intoniranja himne. :redface:

Share this post


Link to post
Share on other sites

A ja ti se posle derem i vredjam a ti me ne cujes :haha: Sweet.

 

Nadam se da ce Gist brzo da se vrne, no, bilo je lepo gledati "klince"...I bas lepo sto se svi upisali :] Lucic je gospodar bio veceras. Od ovih drugih, Pesakovic mi se na prvu i nije nesto svideo, Jaramaz dobar, no strasno uzasan sa bacanja (3/8), za onog Vujovica prvi put cuh veceras, par minuta, bez utiska...ali Besovic je macka nevidjena! Taj mora vise da igra ove utakmice.

Edited by Angelystor

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nigde ne mogu da nađem sastav Partizana iz 1992. godine, zna li ko?

 

 

Aleksandar Đorđević | Predrag Danilović | Nikola Lončar | Igor Perović | Zoran Stevanović | Igor Mihajlovski | Dragiša Šarić | Željko Rebrača | Mlađan Šilobad | Slaviša Koprivica | Vladimir Dragutinović | Branko Sinđelić | Ivo Nakić | trener Željko Obradović

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...