Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Author

Ja sam mislio da su nas malo pokrali... al ono je bilo brutalno... bar jedno 10 napada i 5 odbrana su nam osujetili... a to je 20 i vise poena ukradenih... :da:

Edited by Geozee

• Replies 12.1k
  • Views 532k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

Ja sam mislio da su nas malo pokrali... al ono je bilo brutalno... bar jedno 10 napada i 5 odbrana su nam osujetili... a to je 20 i vise poena ukradenih... :da:

taman ta razlika...cak i vise

• Author

Pa da... ne racunam da smo u svakom pogradenom napadu poentirali, al racunam te njihove poene i nase ciste odbrane... Sigurno 20 poena...

a onda cu ovim ciganima to da nabijam na nos... :da:

ako nisi primetio cigane bole kurac

Купајте се цигани, мацкајте се кремицама, па инфекција неће бити и ништа вас болети неће. Купајте се, цигани, вода није скупа.

Купајте се цигани, мацкајте се кремицама, па инфекција неће бити и ништа вас болети неће. Купајте се, цигани, вода није скупа.

koji si ti genije.tvoji postovi na ovoj temi me uvek zasmeju

ili boli?

bole, zargon.

• Author

Nema veze... mene boli nepravda... :no: Smucilo mi se da se prepirem sa ciganima...

• Author

Evo sad sam video zakucavanje Bynam-a u pregledu eurolige... :da: Lik je zao jebem ti sve... mnogo dobar igrach.. Mada opet mnogo vise volim Yotama Halperina :wub:... obozavam tog coveka... :D

Edited by Geozee

Makabi-CSKA finale, tu mi svejedno ko bi dobio, CSKA jes neshto slabije igra no proshle godine, ali cenim da zasluzishe titulu, a Makabi bem li gu nijednom ih nisam gledao, ali bi mi bilo bash drago da osvoje zbog Vontiga :da:

• Author

Pa samo zbog njega navijam, a i imaju lepe dresove... :da: A i nekako su mi najslabiji u ovom f4...

ja navijam sa sijenu i makabi!ali, posto igraju vec u polufinalu, taman mogu da navijam u finale za jedne, a za 3. mesto za druge :)

• Author

:)

I ja bi voleo da Motepaski nesto uradi, jer ih je Partizan dobio, pa bi bio ponosan nekako... :da::D

• Author

Hmmm... pa da... al nekako, njih vise mrzim... xD Ma prso sam i kenjam previse... Za Maccabi navijam... :)

Navijam za CSKA pa za TAU zbog Rakocevica.

Aleksandar Gec umro.

Slava mu.

• Author

:cry: Slava mu...

Veceras idem na tekmu sam... Partizan - Vizura... pa ako neko zeli da ide sa mnom, nek se javi... :D

Ja se razmishljao da idem..but I'll pass..gledam fmp-hemofarm u 6, pa cu da uchim..valjda :)

:cry: Slava mu...

Veceras idem na tekmu sam... Partizan - Vizura... pa ako neko zeli da ide sa mnom, nek se javi... :D

da zivim u bg-u isao bi...'vako jbg

I Geozee, jel' bila neizvesna tekma? :)

Jebem ti ja tu ekipu kojoj Strahinja ubaci 15 poena.

Sledeca je Zvezda.

• Author
I Geozee, jel' bila neizvesna tekma? :)

Jebem ti ja tu ekipu kojoj Strahinja ubaci 15 poena.

Sledeca je Zvezda.

Ma nisam na kraju isao... :) Gledao derbi u fudbalu... Hahaha... retki su trenuci kad partizan pobedjuje u fudbalu... xD

al' je zakucao milosevic!!!!!!!jebem ti sve...potez sezone :)

Ih... ja sve dobre poteze propustim... :no:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.