Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 508.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Vidim da niste, kad svu krivicu svaljujete na sudije.

• MOCNI SOFOKLIS 

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Idi igraj kosharku, lakshe ce da ti bude. Psihichki problemi se ne reshavaju na forumima. @Pita: Da si uchio matematiku, ne bi me ni pitao

comment_1528847
Novica je veliki covek... rasplakao se pred kamerama kad je davao interview... a onda sam i ja... :sad: On je veliki covek... nemoj se potresati Novice... ti si veliki covek... :da::wub: AJMO CRNO-BELI!!!

sad kad bude prochitao ovo shto si mu napisao bice mu mnogo lakshe... :rolleyes:

• Author
comment_1529369

Hvala... jebiga... bas sam se sjebo kad sam ga video... jos kad je rekao: "Pogodicu sledeci put, obecavam"... :sad: On je VELIKI COVEK! A ne onaj vas jebeni Gurovic, koji folira plach... :no: Glupi cigani... svi su isti... samo da zadobiju poverenje navijaca... :no:

comment_1531295

Mačvan ide iz FMP-a?

Milan Mačvan, talentovani košarkaš FMP-a i srpski reprezentativac mogao bi za koji dan da napusti tim iz Železnika. Naime, prema pravilu FIBA igrač sa navršenih 18 godina ne mora da potpiše profesionalni ugovor sa matičnim klubom, a za promenu sredine u Srbiji novi klub treba da uplati propisano obeštećenje od 150.000 evra (u dinarskoj protivvrednosti), dok bi za odlazak u inostranstvo obeštećenje bilo stvar dogovora dva kluba.

"Još ništa nije poznato. Razgovori sa mnogim klubovima su u toku i još uvek ništa nije definitivno. Kako stvari stoje rastanak je izvestan. Ako govorimo o procentima onda je to 99 odsto. Interesovanje su pokazali svi naši klubovi, kao i vodeći timovi Evrope što je i normalno, s obzirom na Mačvanovu reputaciju", kaže Goran Savić, direktor agencije "Fejm" koja zastupa Mačvana.

Krilni centar u petak slavi 18. rođendan, pa bi do kraja nedelje trebalo da bude poznato gde će Mačvan nastaviti karijeru. U prethodnim danima, govorilo se o sigurnom prelasku talentovanog košarkaša u Partizan Igokeu.

Milan Mačvan je najkorisniji igrač Svetskog juniorskog prvenstva održanog ove godine u Novom Sadu. Prethodnog leta osvojio je zlatne medalje na prvenstvima Sveta i Evrope.

-----------------------------------

Dace Bog da ga Partizan dovede.

Najveci talenat u Evropi.

comment_1533105

Ja sam gledao prvih 15 minuta, pa otishao na Defformera. A i bolje da nisam gledao, onih 15 minuta sam se nervirao kao blesav. Bore se kao lavovi jebote a 6-7 otvorenih shuteva promashe, i to uglavnom trojki...znachi sunce ti bem kad nijedna da udje!!!!

Ali dobro..kakav jeben raspored na pocetku ovih 2-2 je kraljevski! Al sledece nedelje bi morali da biju Romu zarad daljeg opstanka...

+++

Košarkaši Prokoma su u četvrtom kolu Evrolige ostvarili prvu pobedu i to bez Milana Gurovića koji zbog povrede nije mogao da pomogne saigračima u Bolonji.

ovo dovoljno govori koliko Milanche znachi u toj ekipi :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.