Footog Qpoos Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Који Цигани? Мислиш на Партизан? zna se ko su cigani. Ne zovu se bezveze cigani. Циганска посла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Toliko o tome. Mene bi bilo sramota da ovako dobijam utakmice. Ahahahahahahahahahaha kakav fail hahahahaha Drago mi je da ne pratim nashu ligu vecj desetak godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Babarogicev naslednik . Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Ko o cemu,franjevci o sudjenju. Kako vas bre nije sramota? To im je u krvi,ne mogu protiv sebe. Drago mi je da ne pratim nashu ligu vecj desetak godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џејсон Њустед Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Svi kojima nije jasno zasto je svirao penal neka ga potraze na Kvantaskoj pijaci u NS. Covek 15 godina ima tezgu tamo, valja sveranu robu iz madjarske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 Циганска посла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imrahil Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/besplatno-na-sever-zbog-tehnicke-greske-17645.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
serblackbeard Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 http://vukajlija.com/zabava/posteri/6487 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 U subotu protiv BSK na Ofki, nema stolica na delu za gostujuće navijače. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 25, 2010 Report Share Posted March 25, 2010 http://www.sportske....eske-17645.html molim vas dodjite i posaljite poruku na broj koji vidite na dresu...lukicu fale za rulet pare,pa ako bi bili ljubazni...s'postovanjem vas ivan adzic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoik Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Vojvodina – Partizan 1:2 Opet protiv Partizana poništen gol, a Mrđi je tek treći u tim duelima prosto da ne veruješ... Sad još ako krenu obe strane sa saopštenjima... Fotografije sa utakmice: link i opširnije sa meča: link 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 26, 2010 Report Share Posted March 26, 2010 Реално, оно је школски пример офсајда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tier_mfkr Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Leeeeekiiiic!!!! :rockdevil: Zna Ratko kako treba I opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Јеб'о ову Војводину. Очекивао сам да ће бар бод да узме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Нема, Звезда коначно улази у форму... Још мало да се уиграју и газићемо и Партизан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted March 28, 2010 Report Share Posted March 28, 2010 Sto si ti lak na recima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Ovi su neverovatni. Jedino mi nije jasno zašto nigde ne piše "plaćeni oglas". http://www.mondo.rs/s164540/Info/Press_izbor/Politika-_Lukic_branio_Srbiju_od_NATO.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Proseravanje klasicno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Bez obzira na to što je plaćen, svaka čast Lukiću. Sad kad bi nas bombardovali, malo sutra bi Lazetić ili Fejsa stali na branik otadžbine. O ovima preko da i ne govorim... Čisto sumnjam da bi odbijali da igraju ili demonstrirali kao što su Savo, Mijat i slični radili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Ovi su neverovatni. Jedino mi nije jasno zašto nigde ne piše "plaćeni oglas". http://www.mondo.rs/...ju_od_NATO.html to je opste poznata stvar...zna se da je razjebao ugovor i da se vratio u zemlju...rado bi se i tole karadzic hvalio necim slicnim,al ne moze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Kurac moj proseravanje, kao prvo ja ovu sliku vidim prvi put i nisam ni znao da je bio u vojsci, mislio sam samo da se vratio u zemlju. Mozete da pricate sta god hocete ali to sto je uradio ne bi mnogi od nas. Svi su oni igrali za svoje klubove tada dok su nas bombardovali, neki cak nisu uradili ni jedan protestni gest makar. Koliko se secam Divac je po americkim medijima cak vise govorio protiv Milosevica nego Klintona, cak je odbio da igra i za reprezentaciju,a da nije ni vojsku sluzio...Nego bre grobari mnogo ste nerealni i nezahvalni, i mene nervira Lukic po malo isto i Gurovic, ali one trojke protiv amera ne mogu da se zaborave...ali Srbi smo mi,volimo da pljujemo po svojima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Sve to stoji, ali nema apsolutno nikakve potrebe pričati o tome sada. Lukić se previše eksponira u medijima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 (edited) Pa znas sta on je tu pricu mogao da pusti jos onda kada se kandidovao za predsednika da je hteo,tada mu je bilo potrebnije. Normalno je da novinari vole da pisu o poznatim licnostima i kopaju po njihovoj proslosti. Nevidim zasto bi on hteo da se sam eksponira ako to niko od njega ne trazi. Mislis da u nekoj zapadnoj zemlji novinari to ne bi pisali o nekoj javnoj licnosti i trazili intervju. Ljudi ovo je samo jedan clanak u novinama. Pa pisale su novine svasta i o Piksiju kada se vratio u Zvezdu. Pazi mozda daje neke blesave izjave na polupismenom nivou i cesto se pojavljuje u medijima ali jedino sto bi za njega trebalo da bude bitno jesu rezultati Zvezde. Eksponiranje nece da ga spasi sigurno... Edited March 29, 2010 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Kad smo već kod Piksija, buraz od tetke mi je išao s njim u odeljenje, zajedno su igrali fucu, izlazili u grad, dok je moj matori bio dobar prijatelj s njegovim pokojnim ocem. Jbt, zvučim k'o Josif. Piksi je legenda kao čovek, a onda i kao fudbaler...novinari mogu da ga dižu u nebesa, a i sahrane po potrebi, kao što su i činili. Slažem se sa LHL, i mislim da Lukić ima puno pravo da se ponosi svojim ličnim primerom. Čak i da je platio članak, opet nema šta da mu se zameri. Ovi mlađani lelemudi kao što su Kačar, D.Tošić, Raća Petrović i njima slični mogu samo da brišu cipele ljudskim i igračkim veličinama poput Lukića, Mihe, Mijata, Save, Piksija i ostalih iz te plejade. Kažem, ned'o Bog/Perun/Lucifer da nas ponovo bombarduju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted March 29, 2010 Report Share Posted March 29, 2010 Свака част Лукићу за ово. Сећам се тога као да је јуче било. Слично је урадио и луди Ђани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts