Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 11.9k
  • Views 452.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_2333067

Па океј, али ово је молба СПЦ а не наредба или нешто слично, а то што си цитирао је основа сваке модерне државе . . .

Edited by Ancalagon

comment_2333074

Moja crkva je Crvena Zvezda . Ko ne dodje sad kad nam je najvaznije , zbog price o Velikoj suboti je za mene pipica .

Seru , kradu , prde i smrde svi odreda , ne samo na tribini nego na celoj kugli zemaljskoj i onda se sete boga kad je neki praznik . Govna .

comment_2333078

Moja crkva je Crvena Zvezda . Ko ne dodje sad kad nam je najvaznije , zbog price o Velikoj suboti je za mene pipica .

Seru , kradu , prde i smrde svi odreda , ne samo na tribini nego na celoj kugli zemaljskoj i onda se sete boga kad je neki praznik . Govna .

E da se i ja slozim jednom s tobom.

Pomodarstvo je izgleda u modi vise nego ikad. Jadno i bedno, sad su navijaci kao neki vernici .

comment_2333083

Не знам шта ми је вечерас..хвата ме лудило кроз које пролази свет.

Курузова песма. 101%

http://www.youtube.com/watch?v=KmlWamvKZNg

а богами и ова...

http://www.youtube.com/watch?v=4BKwuK2gdLI&feature=related

Edited by Мајор Гашпар

comment_2333088

Ја се лично не слажем са бојкотом дербија, ал овде је поента да се већ пар година уназад бојкотује коло на тај дан ( а у том бојкоту су учествовали и Гробари, који ће да покажу њихову већ легендарну доследност ако не буду бојкотовали ), тако да нема шта да се прича . . .

comment_2333094

Причам о самом бојкоту утакмице, не улажењу на стадион ! Ти си за време тог дербија навијао за Црвену Звезду ако се не варам?

comment_2333097

I danas me je strašno sramota zbog toga.

Па и треба, прелетање је најгори могући потез који може да начини навијач Звезде или Партизана, видиш како је Мустафици сад .

comment_2333099

Jebo te, koji su ljudi licemeri, nece ici na derbi, kao veliki vernici, a uvece ce 95 % njih da pije, i radi sve sto je u duhu vere :haha: Pa stvarno su ljudi jadni i pomodari.

Kao bore se za porodicne vrednosti, porodica, ovo ono...a svaku utakmicu pljuju, vredjaju, skandiraju sve i svasta, tuku se...ali su svi kao veliki Srbi, pa misle da Srbin mora biti pravoslavac pa ce sad kao da ispadnu veliki vernici ako nisu na derbiju...nema veze sto su u zivotu sve samo ne hriscani.

Edited by Nesalomivi

comment_2333102

Jebo te, koji su ljudi licemeri, nece ici na derbi, kao veliki vernici, a uvece ce 95 % njih da pije, i radi sve sto je u duhu vere :haha: Pa stvarno su ljudi jadni i pomodari.

Kao bore se za porodicne vrednosti, porodica, ovo ono...a svaku utakmicu pljuju, vredjaju, skandiraju sve i svasta, tuku se...ali su svi kao veliki Srbi, pa misle da Srbin mora biti pravoslavac pa ce sad kao da ispadnu veliki vernici ako nisu na derbiju...nema veze sto su u zivotu sve samo ne hriscani.

Па апсолутно се слажем, знам врло добро људе који су по разним екипама и какви су то " часни " и " безгрешни " православци. Идеја која је иза тог бојкота је потпуно здрава али су проблем људи који стоје иза ње . . .

comment_2333149

Тај дан је у православној традицији предвиђен за провођење времена са ближњима а не за урликање на стадиону, у томе је цака. :lol:

comment_2333152

pa najgora sorta ljudi su ti *turbo hriscani* kako ih ja od miloste zovem. kao agnostik postujem istinskog vernika (ma koje veroispovesti on bio) , a ova specificna kategorija...pa to ti je najobicnija stoka.

comment_2333162

Тај дан је у православној традицији предвиђен за провођење времена са ближњима а не за урликање на стадиону, у томе је цака. :lol:

Pa ti idi sa bliznjima na istok ili zapad stadiona i nemoj da urlices. Svi srecni i zadovoljni.

comment_2333163

'Де ћеш ближе од вољеног клуба и већег празника од дербија?

comment_2333183

'Де ћеш ближе од вољеног клуба и већег празника од дербија?

Tako veliki broj grobara razmislja...i jedan deo cigana, ali njihova sektaska glavna ekipa je utripovala da su oni veci hriscani od isusa :lol: I oni ce naciju da izvode na pravi put :lol:

comment_2333205

Nervira me svako to organizovano nedolazenje i slicno. Ce oni nekome da brane da dodje na tekmu? Kome se ide, nek' ide, kome ne nek' ostaje u kuci/ide u crkvu (a ni 1% njih naravno nece na to ni pomisliti), a ne da vodje stalno nesto kenjaju i inate se, nikako da shvate da ti ljudi sa severne tribine nisu njihovo vlasnistvo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.