Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2338460

Како можеш да поредиш те две ствари, тренер Хрват и човек одговоран за највећи погром Српског народа у новијој историји ?

• Replies 11.9k
  • Views 451.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kako ranije ovo nisam video ? Pa ovo ce biti epohalno :   http://www.youtube.com/watch?v=I5Rbf_mGkcw&context=C367378aADOEgsToPDskLN5hNiZvUbh4FmXJiqQ_kO

• Spartak – Vojvodina 0:1   Opširnije sa meča: link   Slike sa meča: link           Vid, vid, imaš dobre informacije. Što reče, vratili su me u detinjstvo Još kad je iz zezanja Pantić r

• kucnuo je cas da se pogleda istini u oci i iznesu cinjenice u javnost . praznim puskama pucati necemo , redefinisanje odnosa unutar saveza svakako hocemo .   ofsajd pre prvog pogotka partizana*  

comment_2338462

Kad je bio na funkciji predsednika Hrvatske , to jest u vreme rata , nije bio ni na kakvoj funkciji u Partizanu, koga zabole kakav je on bio i sta je radio pre 50 godina , niko tada nije ni znao ko je on ...

A Prosinecki je postao trener zvezde , nakon sto su se sva ta sranja desila , i koja je on podrzao .

cao cao pusi kurac.

Edited by Hail Metal

comment_2338493

Како можеш толико да кењаш, човек је сам демантовао то, реко је лепо да је то обична новинарска патка била и да није подржавао олују !

comment_2338509

Како можеш толико да кењаш, човек је сам демантовао то, реко је лепо да је то обична новинарска патка била и да није подржавао олују !

А кева му је из Чачка, је л' тако?

comment_2338517

Kad je bio na funkciji predsednika Hrvatske , to jest u vreme rata , nije bio ni na kakvoj funkciji u Partizanu, koga zabole kakav je on bio i sta je radio pre 50 godina , niko tada nije ni znao ko je on ...

A Prosinecki je postao trener zvezde , nakon sto su se sva ta sranja desila , i koja je on podrzao .

cao cao pusi kurac.

daj neki link pedercino

comment_2338525

Vec sam postavljao , postavicu kasnije , sad nemam vremena .

A da je podrzao podizanje nekog spomenika domobranima iz oluje to je cinjenica , a samim tim i sva zverstva koja su pocinjena u ratu .

Da ti si peder , jebote koliki si mentalni bogalj , bioloska greska , anonimus sve u svemu pacijent to je neverovatno . cao cao pusi kurac .

comment_2338600

:haha: :haha:

Који би то смех био. Ко зна шта је у питању, знам само да ми нећемо бити на трибини на којој су они били пре неколико недеља.

comment_2338619

Не, они неће да дођу на дерби због бојкота (иако је најважнија утакмица сезоне) али ће бодрити свим срцем Јагодину против Партизана. :haha:

comment_2338629

Ма дај бре гробари шта се примате, кад је патка најобичнија то, Делије немају паметнија посла него да се организују да бодре Јагодину, па дал сте нормални ?

А гробари - паок - бешикташ ортодокс брадерс :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=uvMdWQwpFds

За оне који нису упућени.

Edited by Ancalagon

comment_2338642

Гробари - класична скупина вехабија, југословена, и прелетача . . .

Јој, дечко, што ти имаш проблем са том тастатуром, Гробари ти не излазе из исте.

comment_2338655

Јој, дечко, што ти имаш проблем са том тастатуром, Гробари ти не излазе из исте.

Ахам, тастатура ми је револтирана па мора да пљује по југословенима, све ово што пишем су одговори на баљезгарије написане на претходним странама.

Ма где ће бре Аџа папак да преда своју столицу а да није довео камион младих талената из Пљеваља ?

Edited by Ancalagon

comment_2338662

Ахам, тастатура ми је револтирана па мора да пљује по југословенима, све ово што пишем су одговори на баљезгарије написане на претходним странама.

Ти си јунак севера! Кад вође сазнају како браниш част трибине на јуметалу, сигуран сам да ћеш добити посластицу за то.

comment_2338674

Ти си јунак севера! Кад вође сазнају како браниш част трибине на јуметалу, сигуран сам да ћеш добити посластицу за то.

Ја не серем ништа випе него ти и остала скупина навијача Партизана на овом форуму ... Да се вратимо спортским темама, само да Аџића уклоне и ја сам пресрећан, а успут могу и Кратка Останића да склоне са места директора омладинске школе.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.