Jump to content

Jelen super liga


Dowla

Recommended Posts

tuzna utakmica...zvezda igra sporo da nekada pomislim da vreme tece unazad,a ovi iz novog pazara veze nemaju...gube se po terenu...kadu naucio da trci,da se otvara,mikad ne bih rekao...borha je moj novi idol...kavo je ono kljuse...ja mislim da taj covek ne bi mogao da igra na nekom ozbiljnijem rekreativnom fudbalu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stali su na 2:0 , moglo je da im se obije o glavu kao protiv Radnickog . Ne volim te splacinske ekipe koje ne gaze protivnika dokle god mogu , pa kad najvaznije bude opet ce da se vuku po terenu . Delije suvereno dominiraju vec decenijama na stadionima sirom Evrope .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Радује ме побољшање у Евандровој игри, полако се враћа у стару форму, Калуђер сем гола дух, СР16 најгори леви бек у историји Српског фудбала ... На трибинама занимљиво, балије звиждале за време минута ћутања ( једина одвратна ствар која је вредна помињања са њихове стране, ах да и певање празном северу после утакмице, зашто ћутите? ), север, визуално савршен, 2 кореографије, прва у 25том за 25 година братства између нас и Олимпијакосових навијача ( пропраћена мноштвом пиротехнике ), и на почетку другог полувремена заставице у бојама наше заставе, са шеталицом у средини која не знам шта је представљала, нисам видое био сам испод ње :), такође пропраћено огромном бакљадом у првом реду трибине ( жабарски стил ), тифо бакље, црвене, плаве и беле боје . . .

Share this post


Link to post
Share on other sites

bio si?

 

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

 

Евандро се стварно поправио,Каду ме из кола у коло изненађује. Одбрана по обичају хаос,да ли ћемо ИКАДА научити да се бранимо после прекида? Очајни смо што се тога тиче од како је Роби дошао,морало би то већ једном да се поправи. Калуђеровић га опет даде,само нек настави да га сере да га продамо у неки Самсун или Булоњ,да га не гледам више. Борху спектакуларан,спорији него икад,промашује са 3 метра по обичају. Очајан је,не знам који је курац Робију,што не игра Вешовић.

Навијање мени било млако,кореографије и бакље су биле до јаја али је певање било никакво.

@Aнкалагон-Какво излагање,Марко Николовски га се не би постидео. :D

Edited by El Karnisero

Share this post


Link to post
Share on other sites

Није Меси,али је тренутно наша најбоље решење за лево крило. Борха овако тром НЕ СМЕ да игра крило,и то још на контра страни. Није Вешовић толико лош,бар је брз,усере га некад и центаршут. Мени је сасвим ок за резервно десно крило рецимо.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...