Jump to content

Formula 1


kuruz

Recommended Posts

“I was basically understeering, I was running out of grip,” said Hamilton, who we ride onboard with in the video above. “I imagine Nico was running out of road, but that’s what happens when you’re on the outside…”

 

Govnjivko.

A Rosberg fin i poslušan, trebalo je da ga skrlja i da kaže 'nisam imao gde osim van staze'. Pa da vidimo da l' bi i sledeći put tako. Što bi bilo do jaja da dođe Alonso u Mercedes, kad Mercedesu ne bi bilo ovako do jaja da imaju no. 1 i no. 2 vozača.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tebi se samo ne svidja kad je Hami bezobrazan :mhihi: , ali stvarno možda mi ne veruješ, ali ona Rozbergova greška(pred osvajanje trke) je i mene iznervirala, šta sad imam da gledam poslednje tri trke kad je sve izvesno(kao da i ranije nije bilo :haha: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mene više nervira što mu Rosberg nije vratio odmah posle prvog puta kad se to desilo, a imao je priliku, samo nije imao petlju. Ili kad ga Hamilton iseče da ga maltene istera sa staze, Rosberg da ne ustukne, nego da se skrljaju, pa da vidimo da l' bi Hamilton to uradio opet. Samo što Rosberg odlično zna da je vozač broj 2 i da može tako da ostane bez sedišta u Mercedesu, pa ne sme, i onda kao pička daje izjave da je Hamilton bio previše agresivan.

 

Tu grešku nisam video, gledao sam prvih sat vremena trke, morao sam nešto da izađem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I meni je onaj drugi(mislim da se zove Pavle) smorina, a tek što greši u prenosu, to je nadrealno i Srdjan pogreši ponekad, ali ovaj je idiot. Jel se seća neko legende Veljka - kakav je on car bio :haha: :haha: :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daj ako nađeš neki link za snimak sa njegovim komentarisanjem xD

 

Sećam se nešto kroz maglu, al' nisam tad imao nešto posebno pojma o tehnikalijama i detaljima, imao sam ~10 godina :haha:

 

Počeo sam da gledam F1 sa ćaletom '94, i sećam se da mi je najzanimljivije bilo kad se dobro skrljaju, svaku trku sam gledao u nadi da će da bude krkljanac, posebno na startu.

E što nisam počeo i MotoGP redovno, gledao sam možda ukupno 10 trka u životu do ove sezone. Sećam se da sam slučajno uhvatio na TVu par trka tamo kad je Rosi počeo da dere, moguće da je bila i ona sezona kad je Kenny Roberts osvojio...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skoro sam nešto malo tražio na youtubu, ali nisam ništa našao, i ja sam tad bio klinja(oko 12-13god), ali znam da je iznosio razne pikanterije što iz privatnog života vozača, što sa tehničke strane, a zamisli tada još nije bilo interneta i bombardovanja (dez)informacijama :haha:

 

I ja sa ćaletom(vatreni navijač ferrarija) redovno pratim od početka 90-ih, samo što sam ja anti-ferrari fan :mhihi:, a motore(gp,sbk) sam isto odavno pratio, ali ne tako redovno, ovo je definitivno jedna od najboljih sezona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Al ipak svaka čast Rozbergu, konačno da odvoza bez greške, al se Hami napatio da ga prestigne, al prc, ovaj put.

 

A jbg, Demone, vlada ferrari, vlada red bull, sad mečke, možda i najbolje bilo 2012, kad su uz bikove i crvene mclareni bili odlični, samo što su bili neverovatno malerozni - šta se sve izdešavalo jbt.(sudaranje sa zaostalim, pucanje gume u zadnjem krugu, neverovatne greške u box-u), na kraju su Baton i Hami imali po tri pobede, a mogli su mnogo više, mislim da je u tom trenutku mclaren bio za trunku bolji od ova dva konkurenta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije samo ko vlada i to, nego generalno raspad, sporiji su nego što su bili pre 10 godina, sve se jebeno greje, nekad je bilo da ne sediš dugo u zavetrini da ti se ne bi pregrejao motor, sad se greju gume, greju se kočnice, imaš ~2 kruga nekog da obiđeš, ako ne uspeš, moraš da odustaneš, pa posle 5 krugova 'lađenja eventualno da probaš opet. A na ovom Interlagosu još tragičnije, moš se obiđe samo u krivini br. 1.

Objasnio je Hamilton lepo, možeš da napadneš samo ako si dosta brži od ovog ispred, ako ste jednaki, nema šanse, jedino da čekaš grešku.

 

Zato je Max ovoliko osveženje, deluje da prkosi tom kilavom ambijentu :)

 

A što se Rosbergovog učinka tiče, barem da imamo borbu za titulu između dva Mercedesa, a ne svaka čast Rosbergu što pobeđuje tek kad Hamilton overi titulu i krene da se opija. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...