Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

udario ga auto kad je bio klinac, valjda.

ja odradih par transfera u fentaziju, g. dzonson umesto hangelanda, gigs umesto pijenara, bojer umesto masherana i neki keogh iz vulverhemptona umesto staridza (dobro stoji sa bodovima).

Edited by SkullKrusheR

• Replies 9k
  • Views 348.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Реално, Виган је ипак прејак за Ливерпул. Ипак бих похвалио момке са Енфилда на освојеном боду.

• iron will
    iron will

Могао си да напишеш и да сте примили три комада. Овако ће неко помислити да сте стварно јаки.

• Nije on kriv, imao je protiv sebe Valensiju koji je potpuno poludeo u poslednje vreme, ali da, inace ok igra.         on the other hand...       WHO'S NEXT???      

Морам да шутнем усташког гремлина, сад је наш'о да се повреди.

e, da doveo sam katermola umesto delfa, sad mi on igra umesto fabregasa dok je povredjen.

Ja sam ubacio Himeneza umesto Artete a Tevez ima jos jedno kolo do sut karte.Ako nista ne uradi cao.Zao mi sad da bacim 4 boda.

I ja isto gubim strpljenje sa Tevezom, no dacu mu sansu da se proslavi pocasnim golom protiv Mancesta u narednom kolu :)

PS. First place bitchez :rockdevil:

То је зато што сам ја мењао. -.-

to je zato sto smo se nas nekoliko ukljucili u drugom kolu pa nam vi bezite za taj prvi vikend

Inace bi gledali u ledja DBrave-a :)

јеботе, волим Ман Утд, али оно је једна од најшугавијих победа које сам видео. заслужио је Арсенал да му се призна онај гол на крају.

Nema sanse da MU uzme titulu ove sezone.

Kranjčar prešao u Totenhem.

Za vikend se igra Ustasham vs Chetnics United

Afera "Lucifer's Horse" se nastavlja

...Jedan od najboljih džokeja današnjice „Irac“ Kiren Felon prošle godine je izjavio na saslušanju u londonskoj policiji zbog sumnje da je bio jedan od aktera nameštanja rezultata konjskih trka da ga je Oven učestalo zvao telefonom i tražio od njega „tipove“...

Sada vam je jasno zasto je dobio nogu u najvecem klubu Liverpulu , u dobro necastivo drustvo je dosao , nasao je sebi slicne .

USer Ferguson , Skols , Oven , Niki Bat , sve ih povezuje jedan "klub" , i ocekujem da se svi nadju iza resetaka veoma brzo , zbog krijumcarenja , proizvodnje i koriscenja konjskim steroida , kao i zbog namestanja konjskim trka .

Ovako na prvi pogled mislim da je 25-30 godina zatvora sasvim realna opcija .

Kranjčar prešao u Totenhem.

Za vikend se igra Ustasham vs Chetnics United

Portsmut ove sezone ima velike ambicije koliko vidim.

i na kraju pandev nije presao...nema ni jedna vest da je u klubu...neko se prosrao...

Венгер је паћеник, Дијаби завукао голчину к'о прави нападач, Алмунија направио чист пенал, а њему су криви Флечер и судија.

Ako je ono tebi bio penal , ti si fudbalski neobrazovana osoba :P, s kim god navijacem Gaychester Uniteda da sam pricao, svaki je rekao da penal nije bio .

Edited by Hail Metal

i ja mislim da nije bio penal...runi je iskusno pao,sutno loptu u tri lepe i pao...

Не кењајте. Може да се дискутује о томе да ли му је лопта побегла или не, али га је Алмунија срушио.

dajte kod za tu fantazi ligu, ako igrate preko oficijelnog sajta ^^

Не кењајте. Може да се дискутује о томе да ли му је лопта побегла или не, али га је Алмунија срушио.

Nisi objektivan , sudija je poklonio penal ManUtd , samim tim i 3 boda .

I ne zaboravi da je u zadnjem napadu ostetio Arsenal za nepostojeci ofsajd.

Lemi loži, znam šta je pisao posle meča za taj ofsajd. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.