Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2303420

a realno ostace na tom sedmom mestu,dok ne kupe jos par normalnih igraca kojima ce trebati barem jos jedna godina i + da se uigraju i tek onda mogu da razmisljaju o takvim stvarima

West Hem zato gubi od Birmigema i ostalih papana a mogu Mancester da dobiju 6:0 u kupu

serem ti se na takvu ekipu,i plus ce biti sramota ako spadnu u donji rang a Milvol polako se bori za prelazak u Premier ligu

vesthem je krs...letargicne babe...

то је намештено све. Вест Хем иде у другу, Милвол у прву. па где бре да ВХ остане, знаш ти које би то клање било у Премијер лиги са Милволовцима. не смеју Енглези себи да допусте тако нешто :lol:

ove sezone sam siguran da ide...pre 3 godine je bila jos gora situacija,al tada sam skoro 100 posto bio siguran da ostaju u ligi...trenutno,nema sanse...i treba da odu...jednu sezonu i drugoj ligi,malo da mladji igraci dobiju sansu i onda opet formiranje tima...

За Вест Хем би било наде да су на време отерали оног идиЈота. Јеботе, чак је ливерпул имао више стрпљења са својим магарцем. Ал' нема шансе да Милвол уђе у прву

to se zove:"jevreji za jevreja"...

pocecu da razmisljam ko hitler zbog tog ogavnog granta...

• Replies 9k
  • Views 333.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Реално, Виган је ипак прејак за Ливерпул. Ипак бих похвалио момке са Енфилда на освојеном боду.

• iron will
    iron will

Могао си да напишеш и да сте примили три комада. Овако ће неко помислити да сте стварно јаки.

• Nije on kriv, imao je protiv sebe Valensiju koji je potpuno poludeo u poslednje vreme, ali da, inace ok igra.         on the other hand...       WHO'S NEXT???      

comment_2304305

Al' ga zabi,svaka mu dala.Nema ga celu utakmicu,ocajan,i onda jednim potezom odluci sve.Jebiga,to je odlika pravih igraca.

Ovaj Siti je smesan...dzaba njima ti silni dobri igraci,kada im odbranu igraju Zabaleta,Kompani i Leskot.Kurtoni.

comment_2304321

Јесте, ''Курво Бранкице'' и ''Модератори хоће да нас забране'' се ори Олд Трафордом... Прикључили су се и навијачи Ситија...

comment_2306333

Gledah pregled premier lige , i strucni konsultant u emisiji je potvrdio da je gol Vigana cist ofsajd . Ne znam samo ko su ti fudbalski pacijenti koji su mi lupali minuse kad sam rekao da je Liverpul po ko zna koji put pokreden .

YNWA !

comment_2307043

Gledah pregled premier lige , i strucni konsultant u emisiji je potvrdio da je gol Vigana cist ofsajd . Ne znam samo ko su ti fudbalski pacijenti koji su mi lupali minuse kad sam rekao da je Liverpul po ko zna koji put pokreden .

YNWA !

Ne verujem da su ti zbog toga lupali minuse!!! Razmisli malo.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.