Jump to content

Premier Liga


.:Thor:.

Recommended Posts

Kad vidim ove mancesterske pacenike , pa da je ovo za zatvor stoka poput Besta , Kina ili Kantone bi zajedno robijali za sva zlostavljanja , silovane i tuce.

 

Ovo je bilo sam par vaspitnih samara poput onih od prosle sezone na Old Trafordu , a bice ih i dogodine .

 

Kao sto neko rece , par hijada funti , neka uslovna , kurac palac , a titulu ce proslaviti u istom baru :P .

 

YNWA .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ај овде, пошто је Енглез:

 

Američka liga kaznila Bekama

 

Američka MLS liga kaznila je Dejvida Bekama sa 1.000 dolara zbog verbalnog sukoba sa navijačima tokom susreta Los Anđeles Galaksija i Milana.

 

Nakon što je propustio deo sezone u MLS ligi dok je bio na pozajmici u Milanu, Bekam je naljutio deo navijača Los Anđeles Galaksija, koji su mu zviždali tokom nedavno odigranog meča sa Milanom.

 

Sve to bilo je previše za engleskog reprezentativca, koji je na poluvremenu prišao tribinama u pokušaju da se obračuna sa pojedinim navijačima kluba iz Los Anđelesa pozivajući ih da siđu na teren. Ipak, pripadnici obezbeđenja brzo su intervenisali i smirili situaciju izbacivanjem jednog od navijača sa stadiona.

 

Bekam ipak insistira da će ostati u Galaksiju i da nije uznemiren prozivkama sa tribina. "Na kraju krajeva, ja igram svoju igru, a da li mi navijači zvižde ili ne je nebitno", izjavio je Bekam.

 

Bekam je 2007. godine stigao u Galaksi kada je potpisao petogodišnji ugovor, uz uslov da između dve sezone u MLS ligi ima pravo da igra u nekom evropskom klubu na pozajmici kako bi održao formu za reprezentaciju Engleske i igrao na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

 

Коментар на вест: "Шта ћеш сад црни Бекаме?"

:):) :) :):) :) :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...