Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 502
  • Views 34.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• zenski sport

• Онај жути картон је пресудио. Драже ми је ово него 50 Дејвис купова и Ђоковићевих Мастерса.

• Osvojile kurve. Nisam gledao, boli me kurac.

comment_2251173

Imamo Starovica koji ce biti odlicna zamena za Miljkovica,ali Nikola ce faliti.

Никола јесте класа и тешко да ће неко некада бити бољи од њега, али добар је и Владо Петковић. Дакле, нема бриге за будућност.

comment_2251176

Усред Рима, победисмо циганштуре жабарске. Свака им част и парада поноса би требало да буде парада на којој се поносимо њима (а и другим спортистима).

comment_2251274

Naprotiv, meni su zenska odbojka i zenski rukomet skroz ok za gledanje...Sto nije slucaj kod ostalih sportova sa loptom, gde je kvalitet zenskih sportova u odnosu na muski mizeran...

Edited by tier_mfkr

comment_2251278

Odbojkašice su do jaja, nego nešto ih neće medalja posle 2007... Evo sada prilike opet. U ženskom rukometu smo nekad bili velesila, a svetsko prvenstvo 2001. kad su naše uzele bronzu mi je bilo zanimljivije od svih muških rukometnih prvenstava koje sam gledao.

comment_2251293

Naprotiv, meni su zenska odbojka i zenski rukomet skroz ok za gledanje...Sto nije slucaj kod ostalih sportova sa loptom, gde je kvalitet zenskih sportova u odnosu na muski mizeran...

joj, ne mogu da podnesem zensku odbojku, rukomet jeste ok, ali odbojka,.. kod muskaraca to ide mnogo brze i jednostavnije i poeni na svoj servis se mnogo, mnogo teze osvajaju kao i sto je teze napraviti seriju od nekoliko poena, kod zena najpre jedna ekipa zaredja 5 poena pa onda druga 6, pa tako u krug, a da vidis jednu brzu akciju i poentiranje je vec pusta zelja, lopta se prebacuje pedeset puta preko mreze pre nego se zavrsi poen, bljak, volim jedino atletiku i plivanje :D

comment_2251332

slazem se. mislim da je u kosarci najprimetnija razlika, mada volim da gledam i zensku kosarku ponekad.

comment_2251561

КОваћевићу треба све опростити с обзиром да је целу сезону одиграо маестрално.

Не требају нам ни Миљковић, ни Грбић. Момци су одлично одиграли Светску лигу без њих.

Vratite nam Djulu Mestera !!!!

comment_2251627

Svaka cast odbojkasima!Ponos nacije!Veliko hvala majstoru Nikoli,treba mu spomenik dici posle svega sto je uradio.Najbitnije je to sto nam je odbojkaska buducnost svetla.

:pivopije:

svaka cast!!!realno,mec sa kubom finale prije finala!

• 2 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.